Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Ήρθε η σειρά των Ελλήνων…

Μετά την απόκτηση αρκετών παικτών από τη Λατινική Αμερική, στον Άρη φαίνεται πως έφτασε η ώρα για την ενίσχυση του ρόστερ με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, στο «στόχαστρο» των Θεσσαλονικέων φέρεται να βρίσκεται ο Χρήστος Αραβίδης. Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος παίκτης ανήκει στον Πανιώνιο, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Η πλευρά του Άρη, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο (περίπου στις 17:45) το απόγευμα ο Σεμπαστιάν Αμπρέου. Εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Κριστιάν Νασούτι να μην γίνεται τελικά παίκτης του Άρη. .

Μετά την απόκτηση αρκετών παικτών από τη Λατινική Αμερική, στον Άρη φαίνεται πως έφτασε η ώρα για την ενίσχυση του ρόστερ με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, στο «στόχαστρο» των Θεσσαλονικέων φέρεται να βρίσκεται ο Χρήστος Αραβίδης. Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος παίκτης ανήκει στον Πανιώνιο, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Η πλευρά του Άρη, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Ποιος είναι ο Αραβίδης

Ημερομηνία γέννησης: 13/03/1984
Εθνικότητα: Έλληνας
Θέση: Μέσος
Ομάδα: Εθνικός Αστέρας

Η καριέρα του

Χρονολογία Σύλλογος

2005/06 Ακράτητος
2006/07 Πανιώνιος
2007/08 Πανιώνιος
2008/09 Εθνικός Αστέρας

Έρχεται αύριο ο Αμπρέου

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο το απόγευμα ο Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ο Ουρουγουανός επιθετικός ζήτησε από τη διοίκηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ να έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα, επειδή αντιμετωπίζει έναν μυϊκό τραυματισμό που του δεν επιτρέπει να αγωνιστεί κόντρα στην Έλτσε. Ο 32χρονος φορ αναμένεται στη συμπρωτεύουσα στις 17:45 και θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ Άρης το Σάββατο (20/06) στις 11:30 στην αίθουσα Τύπου. Στη συνέχεια, ο Αμπρέου θα αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Χαλάει» του Νασούτι;

Εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Κριστιάν Νασούτι να μην γίνεται τελικά παίκτης του Άρη. Ο λόγος είναι ότι ούτε χθες απάντησε η Ρίβερ Πλέιτ στην πρόταση των «κίτρινων» και φαίνεται να επικρατεί το σενάριο που θέλει την Μπάνφιλντ, στην οποία ο 27χρονος αμυντικός αγωνίζεται ως δανεικός, να κινείται για την απόκτησή του. Η ομάδα της Αργεντινής εμφανίζεται διατεθειμένη να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι υπάρχει οψιόν αγοράς για τον Νασούτι. Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν σήμερα την απάντηση της Ρίβερ Πλέιτ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x