Γιάννης Κυφωνίδης

Τον Ταχτσίδη πρέπει να τον απασχολεί η βελτίωσή του…

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους παίκτες του οποίου το όνομα θα μνημονεύεται θετικά όταν μετά από χρόνια κάποιος θα θυμάται την αγωνιστική περίοδο 2008-2009. Έκανε ορισμένες συμμετοχές που συζητήθηκαν και γενικά έδειξε ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Έναν παίκτη που αν δουλέψει τις αδυναμίες του μπορεί πραγματικά να κάνει σπουδαία καριέρα. Κανονικά όμως αυτή τη στιγμή τον Ταχτσίδη θα έπρεπε να τον απασχολεί η βελτίωσή του.

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους παίκτες του οποίου το όνομα θα μνημονεύεται θετικά όταν μετά από χρόνια κάποιος θα θυμάται την αγωνιστική περίοδο 2008-2009. Έκανε ορισμένες συμμετοχές που συζητήθηκαν και γενικά έδειξε ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Έναν παίκτη που αν δουλέψει τις αδυναμίες του μπορεί πραγματικά να κάνει σπουδαία καριέρα. Κανονικά όμως αυτή τη στιγμή τον Ταχτσίδη θα έπρεπε να τον απασχολεί η βελτίωσή του. Να φτιάξει το σώμα του, να βελτιωθεί στη φυσική του κατάσταση, να παίξει περισσότερους αγώνες. Τεχνικά, όσο τον έχουμε δει εμείς αλλά κι από ότι λένε οι συμπαίκτες του, δεν πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα.

Με την μπάλα στα πόδια είναι ίσως από τους καλύτερους παίκτες που έχει η ομάδα. Από κει και πέρα όμως το σώμα του ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα και δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που πρέπει για επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ενώ η διάρκειά του στο παιχνίδι δεν είναι στο σημείο που απαιτεί μία κορυφαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή λοιπόν όλα αυτά θα πρέπει να τα σκεφτεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής πολύ περισσότερο από το οικονομικό κομμάτι των επόμενων ετών. Δεν είπα φυσικά να μείνει τσάμπα.

Απλώς θεωρώ ότι οι περίπου 400.000 ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω, είναι πολύ καλά χρήματα για να ηρεμήσει στον τομέα αυτό και να μείνει προσηλωμένος στο παιχνίδι αυτό καθ’ αυτό. Έχοντας εξασφαλισμένο ένα πολύ καλό ετήσιο εισόδημα στα 18 του χρόνια, θα έχει το μυαλό του μόνο στο ποδόσφαιρο και αν έχει την εξέλιξη που δείχνει ότι μπορεί να έχει, το πολύ σε τέσσερα χρόνια –μόλις στα 22 του δηλαδή- θα έχει φτάσει την αξία του σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τότε θα μπορέσει να παίξει καλύτερη… μπάλα και στο οικονομικό, καθώς θα πατάει σε άλλη βάση.

Το καλύτερο που έχει να κάνει νομίζω ότι είναι να δει το παράδειγμα του Παπασταθόπουλου. Ασχολήθηκε αγωνιστικά με την καριέρα του και όχι σε οικονομικό επίπεδο και αυτή την στιγμή είναι σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, σε μία πολύ καλή ομάδα και το μέλλον του προδιαγράφεται ακόμα καλύτερο.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x