Games

20 ώρες η διάρκεια του νέου Wolfenstein video game

Σε ένα Reddit AMA σχετικά με το Wolfenstein: The New Order, ο creative director Jens Matthies ανέφερε ότι ένα μόνο playthrough μπορεί να διαρκέσει 20 ώρες.

Σε ένα Reddit AMA σχετικά με το Wolfenstein: The New Order, ο creative director Jens Matthies ανέφερε ότι ένα μόνο playthrough μπορεί να διαρκέσει 20 ώρες.

Χαρακτηριστικά σημείωσε πως η ομάδα ανάπτυξης έχει δώσει μεγάλη σημασία στο replayability, ενώ αρκετά νωρίς οι παίκτες θα πρέπει να λάβουν μια απόφαση όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο αλλάζει το 'vibe' της ιστορίας.

Σύμφωνα με τον Matthies, ένα δεύτερο playthrough προτείνεται για όσους θέλουν να ανακαλύψουν την εναλλακτική πλοκή. Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Αν συλλέξεις και εξερευνήσεις τα πάντα, πιστεύω πως ένα playthrough μπορεί να φτάσει τις 20 ώρες.

Επίσης, υπάρχει και το κίνητρο για ένα δεύτερο playthrough, ιδιαίτερα για όσους θέλουν να εξερευνήσουν το εναλλακτικό timeline". Τέλος, ο Matthies σημείωσε πως οι PC, PS4 και Xbox One εκδόσεις του τίτλου θα "τρέχουν με ελάχιστη οπτική διαφορά σε 60fps/1080p σε όλες τις πλατφόρμες".

Υπενθυμίζεται ότι ο τίτλος κυκλοφορεί στις 20 Μαΐου σε Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 και PC, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο θα αποκτήσουν πρόσβαση στην beta του DOOM, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο για Xbox One, PS4 και PC.

Είστε έτοιμοι για την επιστροφή του B.J. Blazkowicz;

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x