Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Δεν γλιτώνουν το «καμίνι» οι Λονδρέζοι!

Την πολύτιμη συμπαράσταση των οπαδών του στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ θα έχει ο Ολυμπιακός. Η UEFA αποφάσισε να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο στους «ερυθρόλευκους» (ύψους 60.000 ευρώ) για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης και έτσι οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν με γεμάτες κερκίδες τους "κανονιέρηδες".

Την πολύτιμη συμπαράσταση των οπαδών του στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ θα έχει ο Ολυμπιακός. Η UEFA αποφάσισε να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο στους «ερυθρόλευκους» (ύψους 60.000 ευρώ) για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ετσι οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν με γεμάτες κερκίδες τους «κανονιέρηδες», στο ματς που θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μαζί με το πρόστιμο, η UEFA αποφάσισε να αυξήσει της επιτήρησή της από τα δύο στα τρία χρόνια.

Προχωρά του Αντριάνο

Σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του Αντριάνο, Ζιλμάρ Ρινάλντι, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και την επίθεση της ομάδας έχει κριθεί επιβεβλημένη από τον Ζίκο και ο φορ της Φλαμένγκο φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή. Ο εκπρόσωπος του «αυτοκράτορα» φέρεται να ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» ότι ο πελάτης του δεν έχει κανένα πρόβλημα να μετακομίσει στην Ελλάδα και θεωρεί πως μπορεί να διεκδικήσει θέση στην εθνική Βραζιλίας εν όψει Μουντιάλ και μέσω του Ολυμπιακού.

Ο πρώην σούπερ σταρ της Ίντερ δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός. Πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και δεύτερος επιθετικός. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος άσος είναι ιδιαίτερα ακριβή περίπτωση, αλλά εκτιμάται πως μπορεί να μειωθεί η τιμή του είτε με δανεισμό είτε με συνιδιοκτησία με την εταιρία μάνατζερ που κατέχει τα δικαιώματά του. Για την ίδια θέση, αυτή του περιφερειακού επιθετικού (που θα μπορεί να παίξει και ως αριστερό χαφ) υπάρχει πάντα στα υπόψη ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος, ωστόσο, θα πρέπει κοντά στις γιορτές να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει 3-4 εβδομάδες μακριά από τα γήπεδα. Αντίθετα, στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να ασχολούνται με τον Λούα Λούα.

Εξελίξεις στα μεταγραφικά θα δρομολογηθούν με την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από τις ΗΠΑ (πιθανότατα την Παρασκευή). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα έχει συνάντηση με τον Ζίκο και τους συνεργάτες του για να αποφασιστεί ποιες κινήσεις θα γίνουν. Στόχος είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο παίκτες, ένας δημιουργικός μεσοεπιθετικός που θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στα άκρα κι ένας επιθετικός.

Προπόνηση υπό το… βλέμμα της UEFA TV

Η επόμενη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει και στο πλαίσιο αυτής το επίσημο κανάλι της UEFA βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι άνθρωποι της διοργανώτριας Αρχής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πήραν συνέντευξη από τους ευρέως γνωστούς Μέλμπεργκ, Μαρέσκα και Ραούλ Μπράβο, ενώ από πλευράς Ελλήνων μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Από κει και πέρα η προετοιμασία συνεχίστηκε με τα ίδια προβλήματα. Θεραπεία έκανε ο Τοροσίδης ενώ πρόγραμμα που περιελάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Λεονάρντο, Όσκαρ Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ζαϊρί και Λεντέσμα. Εκτός κανονικών ρυθμών έμεινε και ο Φετφατζίδης που ταλαιπωρείται από ίωση

Αργεί ο Ντιόγο

Ενοχλήσεις εξακολουθεί να έχει ο Ντιόγο από τον τραυματισμό του (ρωγμή στο σκαφοειδές) και όπως φαίνεται δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό στα κρίσιμα παιχνίδια με Άλκμααρ για το Champions League και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Δεδομένη είναι η απουσία του Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος μετέβη στην Αγγλία για εξετάσεις και δύσκολα θα επιστρέψει πριν μπει το νέος έτος, συνεπώς ο Κώστας Μήτρογλου θα παραμείνει η μοναδική επιθετική λύση μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα, ενδεχομένως και τις αρχές του επόμενου.

Πάντως, στις τάξεις των "ερυθρολεύκων" υπάρχει αισιοδοξία για την παρουσία του Λεονάρντο και του Γκαλέτι στο ματς της Ολλανδίας στις 24 Νοεμβρίου κόντρα στην Άλκμααρ. Τόσο ο Όσκαρ όσο και ο Ζαϊρί θα είναι πανέτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ελπίδες υπάρχουν και για τον Τοροσίδη. Αντίθετα, ο Λεντέσμα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x