Γιάννης Κυφωνίδης

Αυτός, αυτοί και τα… e-mails!

Η οριστική ρήξη του Νίκου Θανόπουλου με την πλειοψηφία των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ συντελέσθηκε στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε την Τετάρτη.

Η οριστική ρήξη του Νίκου Θανόπουλου με την πλειοψηφία των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ συντελέσθηκε στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε την Τετάρτη. Αυτό ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή. Πρώτος που σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Νίκος Θανόπουλος ήταν –λίγη ώρα μετά- ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ fm: «Θα ‘θελα πάρα πολύ –πείτε το και ως απαίτηση- ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ να σταματήσει να κατηγορεί τους μετόχους και όσους τον έβαλαν σε αυτή τη θέση. Αν μη τι άλλο, να σεβαστεί ότι αυτοί οι μέτοχοι είναι που τον βάλανε διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο. Δεν ωφελεί σε τίποτα στην ομάδα μας να βγαίνουν άνθρωποι που υπήρξαν μαζί στο παρελθόν και να κατηγορούν ο ένας τον άλλο. Τουλάχιστον από τη στιγμή που είναι πρόεδρος ας σταματήσει να το κάνει. Δεν ωφελεί πουθενά».

Μία μέρα μετά ένα e-mail γραμμένο από τον Νίκο Θανόπουλο στους μετόχους ήρθε σε γνώση μου και το δημοσίευσα στην ιστοσελίδα protagon.gr. Η απάντηση του Νίκου Θανόπουλου ήρθε στη δημοσιότητα μετά από λίγη ώρα, μέσω της ιστοσελίδας aek365.gr, εξακοντίζοντας τα βέλη του εναντίον των μέχρι πρότινος συνοδοιπόρων του: «Eίναι σαφές ότι αυτό το email δεν λέει κάτι τρομερό. Προσπαθούν να χτυπήσουν εμένα και χτυπούν την ΑΕΚ. Είναι πάτος και ατελείωτος κατήφορος αυτό που γίνεται από κάποιους. Τους ξέρουμε. Θέλουν κάποιοι να χτυπήσουν, με αυτό τον τρόπο τον Θανόπουλο και χτυπούν την ΑΕΚ. Δεν λέει τίποτα το email. Το επαναλαμβάνω. Κρίμα, εδώ που φτάσαμε. Κρίμα. Έχω απογοητευτεί. Το πρόβλημα από τότε ως τώρα είναι ότι πλέον δεν βάζει κανείς λεφτά. Θα μπορούσαν αυτοί που έβαζαν χρήματα να τα βάζουν και τώρα και να ήταν καλά τα πράγματα όπως έλεγα και τότε. Αλλά δεν τα βάζουν. Πώς να είναι τώρα καλά τα πράγματα; Ρωτάω. Κρίμα αυτά που γίνονται».

Είναι εμφανές ότι ένας ακόμα «εμφύλιος» στην ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτή την φορά σε επίπεδο κρατούντων και είναι ηλεκτρονικός. Μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνων, εφημερίδων και e-mails…

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x