Stoiximan Super League

Σκόκο: «Δεν έχω πρόταση από ελληνική ομάδα»

Λυπημένος για την άσχημη πορεία της ΑΕΚ δηλώνει ο Νάτσο Σκόκο σε συνέντευξη του στο aek365.gr. «Πλέον εκείνο που απομένει είναι να προκριθούμε στην Ευρώπη. Δεν είμαι ευτυχισμένος για ό,τι περνάμε τώρα με την ΑΕΚ. Που έχουμε βγει έξω από τους στόχους μας» τόνισε ο Αργεντινός που δεν θέλησε να απαντήσει στο αν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα, άλλα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση.

Λυπημένος για την άσχημη πορεία της ΑΕΚ δηλώνει ο Νάτσο Σκόκο σε συνέντευξη του στο aek365.gr. «Πλέον εκείνο που απομένει είναι να προκριθούμε στην Ευρώπη. Δεν είμαι ευτυχισμένος για ό,τι περνάμε τώρα με την ΑΕΚ. Που έχουμε βγει έξω από τους στόχους μας» τόνισε ο Αργεντινός που δεν θέλησε να απαντήσει στο αν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα, άλλα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση.

Αποσπάσματα απο τη συνεντευξη του Σκόκο (αναλυτικά στο aek365.gr)

Βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν και η ομάδα είναι εκτός πρωταθλήματος, εκτός Κυπέλλου και εκτός Ευρώπης. Μπορείς να φανταστείς το φετινό τέλος ποιο μπορεί να είναι;

«Είμαι πολύ λυπημένος γιατί η ΑΕΚ έχει φτάσει να μην έχει κανέναν στόχο στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη και αυτό είναι πολύ άσχημο για έναν ποδοσφαιριστή όταν μπαίνει στο γήπεδο. Πλέον εκείνο που απομένει είναι να προκριθούμε στην Ευρώπη. Είναι ο μοναδικός στόχος που μας έχει απομένει και πρέπει να τον κατακτήσουμε»

Είναι η δεύτερη χρονιά που η ΑΕΚ ξεκινά μία σεζόν με όνειρα και ελπίδες, όμως στην αρχή κάτι γίνεται και όλα τελειώνουν πριν καν αρχίσουν. Τι ευθύνεται γι' αυτό; Η προετοιμασία, τα διοικητικά προβλήματα, κάτι άλλο...;


«Αν ξέραμε ποιο είναι το πρόβλημα, θα ήταν εύκολο να το λύσουμε. Ίσως αυτό που επηρέασε φέτος την ομάδα ήταν τα αρνητικά αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αν και ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Ίσως να ήταν η αρχή του κακού»

Αυτή την εποχή είσαι ο παίκτης που όλοι περιμένουν από εσένα να κάνεις τη διαφορά μέσα στο παιχνίδι. Σε βαραίνει αυτή η... αποκλειστικότητα;

«Σε καμία περίπτωση δεν με βαραίνει. Αντιθέτως είναι μία περηφάνια, να περιμένει ο κόσμος πολλά από μένα. Αρκεί βέβαια να κερδίζει η ομάδα. Όταν κερδίζει η ομάδα, έχουμε όλοι ευθύνη. Το ίδιο συμβαίνει και στην ήττα. Πάντως το ξαναλέω είναι τιμητικό που ο κόσμος με πιστεύει και περιμένει πολλά από μένα».

Είσαι 2 χρόνια στην ομάδα. Τι πιστεύεις ότι λείπει από την ΑΕΚ για να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα και να το κατακτήσει;

"Το σημαντικό είναι να αλλάξει η ψυχολογία και η νοοτροπία μας. Να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να κερδίζουμε. Μας έχει λείψει φέτος. Κερδίζαμε ένα παιχνίδι, στο άλλο χάναμε, κερδίζαμε ξανά, ερχόταν ισοπαλία μετά. Πολύ κακό είναι αυτό. Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή σε όλα τα παιχνίδια, για να έχουμε μία σταθερή απόδοση σε όλα τα ματς".

Νάτσο, με το χέρι στην καρδιά: Είσαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ;

«Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος για ό,τι περνάμε τώρα με την ΑΕΚ. Που έχουμε βγει έξω από τους στόχους μας. Για παράδειγμα δεν είμαι ευτυχισμένος που αποκλειστήκαμε πέρυσι από την Ευρώπη, που χάσαμε το Κύπελλο, που δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι στιγμές που νιώθω δυστυχισμένος. Αλλά είμαι ευτυχής που ανήκω σε αυτό τον πολύ μεγάλο σύλλογο»

Όνειρα κάνεις με την ΑΕΚ;

«Όταν πας σε ένα νέο σύλλογο έχει πάντα στόχους και όνειρα. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, η καλή πορεία στην Ευρώπη. Πλέον ο μοναδικός στόχος που απομένει φέτος είναι να βελτιώσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα, να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερο ποδόσφαιρο, να κερδίσουμε πολλά ματς και να μπούμε στα πλέι οφ».

Δηλαδή τα όνειρά σου σταματούν με την ΑΕΚ το καλοκαίρι...;

«Όχι βέβαια. Του χρόνου σκοπός μου είναι, όπως και τις άλλες χρονιές, να κερδίσουμε τίτλους και να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη».

Θεωρείς ότι μπορεί να γίνει άμεσα αυτή η αλλαγή;

«Μπορεί να αλλάξει και τώρα άμεσα. Έχουμε καλούς παίκτες. Από τη στιγμή που έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα, πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει άμεσα».

Τότε γιατί ως τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα, από τη στιγμή που πιστεύεις ότι η αλλαγή μπορεί να έρθει και τώρα;

«Δεν μας βοήθησαν τα αποτελέσματα. Υπάρχει και στη μέση και η διαιτησία. Μας αδίκησαν σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί. Δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για όλα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε όλους τους παράγοντες».

Πάμε και λίγο στον Μπλάνκο. Είστε φίλοι, συζητάτε. Γιατί ο Μπλάνκο δεν βάζει φέτος γκολ; Θες να δώσεις εσύ μία εξήγηση;

«Συμβαίνει σε κάθε επιθετικό, αυτό που συμβαίνει φέτος στον Μπλάνκο. Βγήκε δύο χρονιές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε ότι βοηθάει γενικά μέσα στην ομάδα. Πιέζει, τρέχει, βγάζει ασίστ. Είναι κάτι που βοηθάει πολύ την ομάδα».

Υπάρχει ένας λόγος για να φύγεις από την ΑΕΚ;

"Για να συνεχίσω την καριέρα μου και να τη βελτιώσω".

Σε ομάδα του εξωτερικού να υποθέσουμε... Όχι σε ελληνική;

"Δεν θέλω να πω αν θα πήγαινα ή όχι σε άλλη ελληνική ομάδα. Δεν θέλω να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση πάνω σε αυτό. Έχει δημιουργηθεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν, γι' αυτό δεν θέλω να πω. Δεν μου έχει φτάσει ποτέ πρόταση. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε".

Στο πρώτο ματς της σεζόν αντιμετωπίζετε τον Ολυμπιακό. Το περιμένει ιδιαίτερα ο κόσμος. Εσείς;

"Αρχίζει η χρονιά με ένα ντέρμπι, ελπίζουμε να ξεκινήσει καλά η χρονιά και να κερδίσουμε".

Εσύ θα παίξεις σε αυτό το ματς; Θα είσαι εντάξει με τον τραυματισμό σου;

"Ναι θα παίξω..."

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x