Διονύσης Δεσύλλας

Πολυμετοχικό «μπάχαλο», ακέφαλη ομάδα κι ο κόσμος τρελαμένος!

Ο πολυμετοχικός «έσπασε» και πιστεύω ότι το έχετε καταλάβει όλοι. Ο Πατέρας παραιτήθηκε, ο Αντωνιάδης το ίδιο, ο Αντωνίου αποχώρησε, ο Βγενόπουλος επίσης, κανένας δεν θέλει να αναλάβει την προεδρία, ο Παναθηναϊκός προχωράει ακέφαλος και όλοι προσπαθούν να μάθουν ποια θα είναι η συνέχεια.

Ο πολυμετοχικός «έσπασε» και πιστεύω ότι το έχετε καταλάβει όλοι. Ο Πατέρας παραιτήθηκε, ο Αντωνιάδης το ίδιο, ο Αντωνίου αποχώρησε, ο Βγενόπουλος επίσης, κανένας δεν θέλει να αναλάβει την προεδρία, ο Παναθηναϊκός προχωράει ακέφαλος και όλοι προσπαθούν να μάθουν ποια θα είναι η συνέχεια.


Οποιος νομίζει ότι όλα γκρεμίστηκαν μέσα σε δυο εβδομάδες κάνει λάθος. Με τα όσα έγιναν τον τελευταίο χρόνο, θα ήταν θαύμα να μην έφτανε η ΠΑΕ σε αυτό το σημείο, στο σημείο διάλυσης δηλαδή.

Η αλήθεια δεν πρέπει να κρύβεται. Στον πολυμετοχικό δημιουργήθηκαν στρατόπεδα. Συμμαχίες που έκαναν μεγάλο κακό στην ομάδα. Από τη μία το μπλοκ Βαρδινογιάννη – Γιαννακόπουλου και από την άλλη αυτό του Πατέρα με τον Βγενόπουλο. Η αρχή έγινε από την περίφημη συνάντηση στην Κηφισιά, με τις φήμες να κάνουν λόγο για πρόταση του «Τζίγκερ» στον Παύλο να αναλάβει την προεδρία. Ο Πατέρας το έμαθε, να το γράψω λαϊκά
«στράβωσε» και από τότε ο «πόλεμος» ήταν σε… μηνιαία βάση.

Δημόσιες τοποθετήσεις στα ραδιόφωνα με «καρφιά» κατά του Πατέρα (Παύλος Γιαννακόπουλος), βαρύγδουπες δηλώσεις που δεν γίνονται πράξη ποτέ και απλώς φούσκωσαν τα μυαλά του κόσμου(Ανδρέας Βγενόπουλος), σιωπή από τον μεγαλομέτοχο σε περιόδους που ίσως να έκανε καλό αν δήλωνε «παρών» και μια ομάδα που ποδοσφαιρικά λειτουργεί με «υγεία», διοικητικά γίνεται μπάχαλο!

Ακολουθεί (πριν από λίγες μέρες) ανακοίνωση- στήριξη του «Τζίγκερ» στον Πατέρα, μετά το περίφημο πρωτοσέλιδο της «Πράσινης». Η συνέχεια, όμως, δεν είναι ανάλογη. Ο Πατέρας παραιτείται, μη μπορώντας άλλο να δέχεται «λάσπη» και «πόλεμο». Ερχεται μετά η… πρωινή ανακοίνωση του Βαρδινογιάννη, που μεταξύ άλλων καλεί όποιον διαφωνεί με τους όρους της πολυμετοχικότητας να καταθέσει πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Η… πόρτα, όμως, δεν χτυπάει από κανέναν. Ο λόγος διπλός. Κάποιοι δεν έχουν εκδηλώσει ποτέ ενδιαφέρον και για κάποιους φαίνεται ότι δεν υπάρχουν λεφτά... (αν κάνω λάθος ας βρουν μια σωστή δικαιολογία αυτοί που εμπλέκονται στο όλο θέμα και ας την πουν).

Επειτα από «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων, συναντήσεις οργανωμένων με Βγενόπουλο και «Τζίγκερ», φτάνουμε στο σήμερα. Ο «Mr. Mig» αποχωρεί, κι’ ενώ πριν από λίγες μέρες έλεγε ότι ήταν έτοιμος να βάλει λεφτά για μεταγραφές και να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (!), ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν δέχεται την προεδρία και οι «πράσινοι» μένουν ακέφαλοι, με μια διοικούσα επιτροπή (αποτελούμενη από Βεκρή, Γόντικα, Νίκα και Βουτσαρά) για να τρέξει ο σχεδιασμός. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος Γιαννακόπουλος συνεχίζει να σιωπά…

Από εδώ και πέρα τι γίνεται; Ο κόσμος όχι μόνο αναρωτιέται, αλλά καθημερινά τρελαίνεται με όλα όσα συμβαίνουν. Ψάχνει να βρει την άκρη, προσπαθεί να... διαβάσει πίσω από τις γραμμές, κάνει υποθέσεις, σενάρια, αλλά μάταια. Απλώς βλέπει το οικοδόμημα να γκρεμίζεται και… καταριέται που δεν μπορεί να χαρεί την κατάκτηση του νταμπλ. Βλέπει την ομάδα του να είναι… ακέφαλη και στο μυαλό του έρχονται «ένα, ένα χρόνια δοξασμένα», που λέει και το τραγούδι. Ο χρόνος θα δείξει. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Παναθηναϊκός θα βγει δυνατός απ’ αυτήν την ιστορία ή αν θα… πέσει σε κώμα. Μπορεί να πει, όμως, πως με οι ενδείξεις δεν είναι καλές, μετά το γενικότερο μπάχαλο των τελευταίων ημερών. Ο χρόνος θα δείξει…

• Βγήκε και απόφαση στο Δ.Σ. Ο Νίκος Νιόπλιας παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι δικαιολογημένο και σωστό.

• Καλή επιτυχία στο έργο του κ. Δημήτρη Γόντικα. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, κάτι που ξέρει πολύ καλά ο ίδιος. Εχει δύσκολο έργο, μια και μπήκε από νωρίς τα… πολύ βαθιά.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x