Ευγενία Κουντούρη

Αυτός ήταν ο Ντουντού

Το 0-5 επί της Αλβανικής Μπέσα στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων». Γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί οι Πειραιώτες να έγραψαν χθες ιστορία σημειώνοντας την μεγαλύτερη εκτός έδρας ευρωπαϊκή τους νίκη, αλλά ο αντίπαλος τους, δεν ήταν καν ανταγωνιστική ομάδα.

Το 0-5 επί της Αλβανικής Μπέσα στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων». Γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί οι Πειραιώτες να έγραψαν χθες ιστορία σημειώνοντας την μεγαλύτερη εκτός έδρας ευρωπαϊκή τους νίκη, αλλά ο αντίπαλος τους, δεν ήταν καν ανταγωνιστική ομάδα. Εάν ο Ολυμπιακός δηλαδή είχε πετύχει την Μπέσα ή μία άλλη ομάδα «τύπου» Μπέσα τα προηγούμενα χρόνια το ίδιο θα είχε συμβεί πιθανότατα ή μπορεί το κοντέρ να έγραφε κι ακόμα περισσότερο.

Σίγουρα είναι θετικό πως ξεπέρασε εύκολα αυτό το εμπόδιο και μάλιστα με «μισή» ομάδα, όπως είναι θετικό το ότι είδαμε κάποιους παίκτες από τους οποίους ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά, να έχουν πάρει τα πάνω τους. Με τον Ντουντού να είναι αναμφισβήτητα ο πρώτος από αυτούς. Ο καλός Ντουντού έλλειψε πολύ πέρυσι από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος είτε γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, είτε γιατί (κάποιες στιγμές) δεν είχε και ιδιαίτερη διάθεση στην περασμένη σεζόν ήταν το «φάντασμα» του εαυτού του.

Στον χθεσινό αγώνα όμως έδειξε και πάλι γιατί την χρονιά που ήρθε έκανε την διαφορά στην μεσαία γραμμή. Εάν αποκτηθεί ένα πολύ καλό αμυντικό χαφ και ο Βραζιλιάνος συνεχίσει έτσι, τότε η ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή. Θετική ήταν και η παρουσία του Ντιόγο.

Δεν πρόκειται αν πειστούμε ποτέ πως αυτός ο παίκτης αξίζει 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τουλάχιστον να αποδείξει πως μπορεί να έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Αυτό που έλειπε και συνεχίζει να λείπει είναι το αριστερό χαφ. Η ομάδα συνεχίζει να «πονάει» εκεί και κατά την άποψη μου ούτε και η μία μεταγραφή δεν θα φτάσει. Γιατί ο «βασιλιάς» είναι τελείως «γυμνός» από εκείνη την πλευρά.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x