Stoiximan Super League

«Δεν έγινε τίποτα με Ψωμιάδη και Παβίσεβιτς»

Διαψεύδει επισήμως η διοίκηση της Καβάλας ότι υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον Μάκη Ψωμιάδη και τον Σάβο Παβίσεβιτς, στο περιθώριο του χθεσινού ματς με Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Αυτόπτες μάρτυρες ότι υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών, ωστόσο ο Κώστας Τσαλίκης, μιλώντας στο sport-fm.gr, τόνισε πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα σε επεισόδιο του παίκτη με τον μεταφραστή.

Διαψεύδει επισήμως η διοίκηση της Καβάλας ότι υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάκη Ψωμιάδη, και τον Σάβο Παβίσεβιτς, στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών, ωστόσο ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Τσαλίκης, μιλώντας στο sport-fm.gr τόνισε ότι ο διοικητικός ηγέτης των «Αργοναυτών» προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα σε επεισόδιο του παίκτη με τον μεταφραστή.

«Έχω ενημερωθεί για όσα έχουν κυκλοφορήσει στις αθλητικές ιστοσελίδες. Δεν ισχύει ότι υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον κ. Ψωμιάδη και τον παίκτη. Ο Παβίσεβιτς είχε πρόβλημα με τον μεταφραστή, επειδή νόμιζε ότι δεν έκανε σωστή μετάφραση και δεν του άρεσε αυτό. Δεν έχει γίνει τίποτα με τον κ. Ψωμιάδη. Έτυχε και ήταν εκεί ο πρόεδρος και ίσα-ίσα προσπάθησε να τους ηρεμήσει», ανέφερε ο κ. Τσαλίκης.

Ερωτηθείς αν τίθεται θέμα τιμωρίας ή ακόμα και λύσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ο γενικός αρχηγός απάντησε: «Αυτό είναι απόφαση του προέδρου. Σήμερα θα δούμε αν θα έχει κάτι νεότερο. Μόνο εκείνος ξέρει τι θέλει να κάνει με τον παίκτη».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x