Κώστας Μιαούλης

Ευτυχώς δεν έγινε και αυτό…

Πάλι καλά που δεν φεύγει ο Σκόκο, αφότου άρχισε το πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ αργά το βράδυ της Τετάρτης ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα που ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ψάχνεται τόσο πολύ για να πουλήσει παίκτη, ακόμα και αφού έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Πάλι καλά που δεν φεύγει ο Σκόκο, αφότου άρχισε το πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ αργά το βράδυ της Τετάρτης ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται.

Η ΑΕΚ πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα που ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ψάχνεται τόσο πολύ για να πουλήσει παίκτη, ακόμα και αφού έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Έστω και αν υπάρχουν ακόμα ελάχιστες χώρες που μπορούν να κάνουν προσθήκες για κάποιες μέρες επιπλέον, τα ρεπορτάζ έβρισκαν προορισμό για να τον στείλουν.

Κι επειδή κανένας δεν τα γράφει από την…κοιλιά του, αυτό το κακό συνήθειο -να φεύγουν ποδοσφαιριστές τη στιγμή που αρχίζει η ομάδα υποχρεώσεις ή αφού έχει ήδη αρχίσει- πρέπει να κοπεί.

Για τον Μπλάνκο συζήτηση ξανάγινε, αλλά δε νομίζω πως θα υπάρχει κάποιο αντίκρισμα, όσες τέτοιες κι αν γίνουν, αν δεν υπάρξει μια προσφορά κοντά στο ποσό που είχε προσφέρει ο Θανόπουλος. Την ώρα που γράφω το κείμενο τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει με ακρίβεια το κατά πόσο αυξημένη ήταν η πρόταση που έγινε την Τετάρτη. Όποιος προσεγγίζει την κατάσταση ρεαλιστικά, πάντως, βλέπει ολοφάνερα τι γίνεται με τον Αργεντινό φορ.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής είναι παγκίτης ή ως τέτοιος αντιμετωπίζεται. Η τεχνική ηγεσία αφήνει τον δις πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας εκτός. Τον παίκτη που, μετά την… περιοδεία του σε διάφορες θέσεις πέρα από αυτή που αγωνίζεται κανονικά, μένει εκτός για να παίζει φουνταριστός ο Τζεμπούρ.

Τον παίκτη που ο Μπάγεβιτς χρησιμοποιούσε ως παράδειγμα προς μίμηση πέρσι στις ομιλίες του. Τον ποδοσφαιριστή που έχει δει ένα σωρό απίθανους να παίρνουν περισσότερα χρήματα. Πόσο ακόμα μπορεί από μόνη της να υποβαθμίσει ,για μην χρησιμοποιήσω χειρότερη λέξη, έναν παίκτη που θυμίζω πως έναν χρόνο και κάτι πριν είχε φέρει πρόταση περίπου 5εκ ευρώ από τη Σαουδική Αραβία.

ΥΓ: Κάποια στιγμή η διοίκηση της ΠΑΕ, θα πρέπει να σταθεί με πυγμή, απέναντι σε αυτούς που της δυσκολεύουν την ζωή ως προς το θέμα του ΟΑΚΑ. Δεν φτάνει που η ομάδα είναι υποχρεωμένη να αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο, τώρα θα την βάζουν και θα τη βγάζουν όποτε γουστάρουν; Για τη συναυλία των U2, βέβαια, πρόβλημα δεν υπάρχει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x