Κώστας Μιαούλης

H ζωή συνεχίζεται και δίχως «Ζορό», αλλά…

Είμαι από εκείνους που δεν κλαίνε τη μοίρα τους, οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής και αν φύγει από την ομάδα και γενικά το ίδιο συμβουλεύω και τους φίλους όλων των συλλόγων. Χωρίς καμία διάθεση να δημιουργήσω θέμα, μιας και αυτά είναι ζητήματα για τα οποία πάντοτε έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο μια διοίκηση, απλά θα παραθέσω παρακάτω κάποια στοιχεία, για να διαπιστώσουμε κατά πόσο θα μπορούσε να πει ναι ο Μπλάνκο στην τελευταία πρόταση.

Είμαι από εκείνους που δεν κλαίνε τη μοίρα τους, οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής και αν φύγει από την ομάδα και γενικά το ίδιο συμβουλεύω και τους φίλους όλων των συλλόγων. Χωρίς καμία διάθεση να δημιουργήσω θέμα, μιας και αυτά είναι ζητήματα για τα οποία πάντοτε έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο μια διοίκηση, απλά θα παραθέσω παρακάτω κάποια στοιχεία, για να διαπιστώσουμε κατά πόσο θα μπορούσε να πει ναι ο Μπλάνκο στην τελευταία πρόταση. Οι απόψεις απ’ οποιαδήποτε πλευρά, είτε εκείνων που θέλουν την παραμονή του, είτε εκείνων που λένε στο καλό είναι απόλυτα σεβαστές. Όπως είναι και η απόφαση της διοίκησης να δώσει τόσα λεφτά και με αυτόν τον τρόπο. Πριν όμως παραθέσω κάποια στοιχεία, θα χρεώσω το λάθος στην προηγούμενη διοίκηση. Όταν δεν πουλάς έναν παίκτη τη στιγμή που σου προσφέρουν 5εκ ευρώ, δηλαδή τα εξαπλάσια σχεδόν απ’ όσα σου κόστισε, τότε έχεις κάνει σφάλμα, ανεξάρτητα με το πώς μπορεί ν’ αντιδρά ο κόσμος.

Η ΑΕΚ φέρεται να έκανε βελτιωμένη πρόταση 500.000 ευρώ με μπόνους για συμμετοχές, κατάκτηση Πρωταθλήματος και 15% για τον παίκτη σε ενδεχόμενη μεταγραφή. Όλα αυτά είναι ωραία αλλά πως μπορούν να συμβούν όταν, ο παίκτης είναι παραγκωνισμένος με το «καλημέρα» στη νέα σεζόν; Θα κάνει μάγια ο «Ζορό» από τον πάγκο για να κερδίζει η ΑΕΚ τα ματς ώστε να πάρει τίτλο ή θα μπαίνει όταν χάνουμε 2-0, όπως συνέβη με την Κέρκυρα για να το γυρίσει; Τον αριθμό συμμετοχών που χρειάζεται πως θα τον πιάσει; Μήπως θα δεχόντουσαν την πρόταση ύψους 500.000 ευρώ με οποιαδήποτε μπόνους ο Τζεμπούρ με τον Σκόκο που αποδεδειγμένα μέχρι τη στιγμή που μιλάμε έχουν προσφέρει λιγότερα; Άρα μιλάμε για μια πρόταση που δεν θα μπορούσε να έχει αντίκρισμα και οποιαδήποτε άλλη κουβέντα είναι περιττή.

Για την ικανότητα και τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του, το αν επαρκούν ή όχι τα προσόντα του για να παίζει στην ΑΕΚ μπορώ να κουβεντιάσω όσο επιθυμεί κανείς. Για την προσφορά του όχι γιατί αυτή τη θεωρώ σημαντική όσο έπαιξε. Θέλω να πιστεύω πως σε αυτή την τελευταία χρονιά του στην ΑΕΚ, κατά πως πάνε τα πράγματα, θα δώσει τα πάντα, όποτε του δοθεί η ευκαιρία για να φύγει από την ομάδα με έναν τίτλο. Ένα τρόπαιο το αξίζει ένας παίκτης που έστω και αν είναι άμπαλος για αρκετούς, βγήκε δύο φορές πρώτος σκόρερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x