Stoiximan Super League

Σκέφτεται… ευρωπαϊκά

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί η νίκη επί της Κοπεγχάγης για τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στους «16» του Champions League. Οι σκέψεις του Νίκου Νιόπλια για την ενδεκάδα. Νέο πρόβλημα με Σεϊταρίδη. Συστάσεις της ΠΑΕ στον κόσμο για τη συμπεριφορά του. .

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί η νίκη επί της Κοπεγχάγης για τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στους «16» του Champions League. Οι «πράσινοι» σκέφτονται ήδη το ματς του ΟΑΚΑ απέναντι στους πρωταθλητές Δανίας, που έχουν ξεκινήσει νικηφόρα και βρίσκονται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς το εγχώριο πρωτάθλημα είναι ήδη στη δέκατη αγωνιστική.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός μάχης τέθηκαν για δύο και τρεις εβδομάδες αντίστοιχα οι Γκοβού και Καντέ, που προορίζονταν για το βασικό σχήμα. Παράλληλα εκτός πλάνων είναι οι ανέτοιμοι Σεϊταρίδης (ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις) και Πετρόπουλος, καθώς και ο τραυματίας Χριστοδουλόπουλος.

Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι. Εφόσον ο Σπυρόπουλος, που προπονείται κανονικά εδώ και μία εβδομάδα αλλά του λείπουν παιχνίδια, κριθεί έτοιμος, θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο και ο Βύντρα θα παίξει δεξιά. Διαφορετικά, ο τελευταίος θα παραμείνει αριστερά και ο Μαρίνος θα καλύψει το δεξί άκρο. Ο Κοζανίτης τεχνικός του «τριφυλλιού» βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα παρατάξει σχήμα με τρεις αμυντικούς, με τον Κώστα Κατσουράνη σε ρόλο λίμπερο, ή με τρεις μέσους. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Καραγκούνης θα προστεθεί δίπλα στους Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη. Οι Νίνης και Λέτο θα αποτελούν τους δύο βοηθητικούς του μοναδικού προωθημένου Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Λουίς Γκαρσία να έρχεται πιθανότατα από τον πάγκο.

Συστάσεις στον κόσμο

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προειδοποιεί τον κόσμο της ομάδας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά του την Τετάρτη, καθώς η UEFA δεν αστειεύεται. Στις τάξεις των «πράσινων» περιμένουν περισσότερους από 40.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Kobenhavn, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγγαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή. Αυτό σημαίνει πως η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων μας εκ μέρους της UEFA θα είναι εντατική και οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας. Για το λόγο αυτό, τους καλούμε να υποστηρίξουν την ομάδα μας, αλλά και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x