Ευγενία Κουντούρη

Κέρδος ο Μιραλάς

Αποτέλεσε μια μικρή έκπληξη η απόφαση να ξεκινήσει τον Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης και όχι τον Πάντελιτς, αλλά τελικά δικαιώθηκε και με το παραπάνω ο Βάσκος τεχνικός. Ο Βέλγος είχε δείξει και στο 20λεπτο που αγωνίστηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αρκετά θετικά στοιχεία και άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και την εκμεταλλεύτηκε.

Αποτέλεσε μια μικρή έκπληξη η απόφαση να ξεκινήσει τον Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης και όχι τον Πάντελιτς, αλλά τελικά δικαιώθηκε και με το παραπάνω ο Βάσκος τεχνικός.

Ο Βέλγος είχε δείξει και στο 20λεπτο που αγωνίστηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αρκετά θετικά στοιχεία και χθες άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και την εκμεταλλεύτηκε.

Ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και φαίνεται πως τώρα που πλέον έχει προσαρμοστεί και έχει βρει τα «πατήματά» του στην ομάδα όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει, αλλά ακόμα και να κάνει την διαφορά.

Δεν ήταν μόνο το όμορφο γκολ που πέτυχε, αλλά όλα τα υπόλοιπα που έκανε μέσα στο γήπεδο. Φοβερός τεχνίτης, γρήγορος, με καλή πάσα και αρκετά πρόθυμος να βοηθήσει και ανασταλτικά. Με λίγα λόγια το «όνειρο» κάθε προπονητή.
Αρκετοί βιάστηκαν να κρίνουν τον Βέλγο επιθετικό που αποκτήθηκε από την Σεντ Ετιέν επί διοίκησης Κόκκαλη.

Αρχικά ο Λίνεν δεν τον χρησιμοποιούσε στην θέση του και η αλήθεια είναι πως κόντεψε να… καεί πριν ακόμα δείξει την πραγματική του αξία. Ευτυχώς ήρθε ο Βαλβέρδε και τα πράγματα άλλαξαν. Εάν ο Μιραλάς συνεχίσει έτσι τότε αυτή η μεταγραφή θα αποδειχτεί «χρυσή» και φυσικά ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν και θα τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά τα πρώτα δείγματα δεν είναι απλά θετικά. Είναι εξαιρετικά.

Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έπιασε την απόδοση που είχε στον προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μπορεί να καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά φυσικά είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με το πώς είχε παρουσιαστεί στις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Ιμπαγάσα απέδειξε και σήμερα πως δεν μπορεί να μην βρίσκεται στην ενδεκάδα, όπως και ο Ραούλ Μπράβο, ενώ πολύ βελτιωμένος εμφανίστηκε και ο Τοροσίδης. Ο Ολυμπιακός δείχνει να βρίσκει ρυθμό και υπάρχει πλέον η πεποίθηση πως θα εμφανίζεται όλο και καλύτερος όσο περνάει ο καιρός.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x