Διονύσης Δεσύλλας

Γάντια, σκούφοι και διπλό!

Οι συνθήκες, κλιματολογικές πάντα, δεν είναι και οι καλύτερες. Το κρύο τσουχτερό, το θερμόμετρο «κολλημένο» κάτω από το μηδέν και η παγωνιά τρυπάει το σώμα σου σαν πολλές βελόνες μαζί. This is Kazan…

Οι συνθήκες, κλιματολογικές πάντα, δεν είναι και οι καλύτερες. Το κρύο τσουχτερό, το θερμόμετρο «κολλημένο» κάτω από το μηδέν και η παγωνιά τρυπάει το σώμα σου σαν πολλές βελόνες μαζί. This is Kazan…
Στην παγωμένη πόλη, λοιπόν, που έχει σήμα τον δράκο, ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League ή για κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League. Οι «πράσινοι», τρεις μέρες μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, αναζητούν την απόδραση από το Καζάν, με διπλό ή στη χειρότερη περίπτωση ισοπαλία. Μπορεί να τα καταφέρει; Φυσικά και μπορεί. Αρκεί να κάνει τη Ρούμπιν να μάθει κι’ αυτή, τη λέξη… Panathinaikos.

Σκέψεις

Ο Νίκος Νιόπλιας ζητά πάθος από τους ποδοσφαιριστές του, ανάλογο με αυτό που είδε στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι του Σαββάτου. Δεν έχει άδικο ο Ελληνας τεχνικός. Καλά τα συστήματα και οι τακτικές, αλλά σε τέτοια παιχνίδια η κατάθεση ψυχής παίζει πολλές φορές μεγαλύτερο ρόλο για να φτάσεις στον στόχο σου. Ο Νιόπλιας θέλει να δει απόψε μάτια που θα γυαλίζουν.

Οσον αφορά στα πλάνα του για την ενδεκάδα, χθες δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Ο Νιόπλιας σκέφτεται να βάλει τρεις στην άμυνα, οι οποίοι θα είναι οι Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, παίζοντας ένα 3-4-2-1 και έχοντας πίσω από τον Σισέ του Καραγκούνη και Γκοβού. Υπάρχει, επίσης, μια μικρή πιθανότητα να δούμε ένα 4-4-2 (προσωπικά, δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο). Όπως και να’ χει, το βράδυ της Τρίτης θα γνωρίζουμε πως θα παίξει ο Παναθηναϊκός. Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Δείτε στην κάμερα του sday.gr το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη για το παιχνίδι.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x