Γενικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μπάσιμο Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Σοβαρό ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ενισχύσει στο μέλλον τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα».

Σοβαρές σκέψεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να στηρίξει στο μέλλον οικονομικά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο ο ισχυρός διοικητικός άνδρας του τμήματος μπάσκετ των «πρασίνων» δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις -το αντίθετο μάλιστα- με την οικογένεια Μπαλτάκου και φυσικά με τον ίδιο τον Δημήτρη Μπαλτάκο που είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Πέραν αυτού, υπάρχει και ακόμα μία πραγματικότητα που θέλει όλα τα Ερασιτεχνικά τμήματα των «πρασίνων» να βρίσκονται σε διαδικασία οικονομικής εξυγίανσης λόγω χρεών που υπάρχουν από το παρελθόν και για αυτό το λόγο δεν μπορούν να φανούν ανταγωνιστικά απέναντι στον Ολυμπιακό που κυριαρχεί και τον ΠΑΟΚ που είναι ανεβαίνει διαρκώς σε βόλεϊ και χάντμπολ.

Βάσει αυτών των δεδομένων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσιάζεται αποφασισμένος να συμβάλλει οικονομικά σε ένα νέο διοικητικό σχήμα, στο οποίο όμως δεν θέλει να βρίσκεται ο ίδιος μπροστά, αλλά να αποτελέσει τον άμεσο σύμμαχο προσώπου που θα χαίρει της εμπιστοσύνης του και μέσω αυτού να συμβάλλει σε μια νέα εποχή για τον Ερασιτέχνη.

Πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι ανεξάρτητο -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- με τις εξελίξεις που αναμένονται στο γηπεδικό ζήτημα των «πρασίνων» στο Γουδή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x