Stoiximan Super League

Ανδριόπουλος: «Άδεια σε λίγες μέρες, γήπεδο σε δύο χρόνια»!

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ είναι πιο κοντά από ποτέ στη έναρξη των έργων για το γήπεδο εμφανίστηκε στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ο project manager του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Βέβαιος ότι είναι θέμα χρόνου πλέον να εξασφαλίσει η ΑΕΚ την οικοδομική άδεια του γηπέδου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ο project manager της «Αγια-Σοφιάς» βρέθηκε στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής και αφού διαβεβαίωσε ότι τα έργα θα μπορούν να ξεκινήσουν από την επόμενη κιόλας μέρα, κάλεσε εκ νέου τον Δήμο να συνεργαστεί.

«Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην άδεια. Μένουν λίγες μέρες. Αυτοδιαψεύστηκα την προηγούμενη φορά, αλλά τώρα είμαστε πραγματικά κοντά. Σας μιλώ με ειλικρίνεια, τα υπουργεία και οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν εμπλακεί με το γήπεδο της ΑΕΚ δουλεύουν υπό ηρωικές συνθήκες.

Από την ημέρα που θα πάρουμε στα χέρια μας την οικοδομική άδεια και ξεκινήσουν τα έργα θα θέλουμε άλλα δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί το έργο. Έχουμε κάνει διαγωνισμό, έχουμε πάρει προσφορές και είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει το έργο. Θα απευθυνθώ για ακόμη μία φορά στον Δήμο, ο οποίος έχει τελεσίδικη απόφαση για την απομάκρυνση των απορριμματοφόρων. Να έρθει επιτέλους ο Δήμος να συνεργαστεί και να αγκαλιάσει το έργο γιατί είναι μονόδρομος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x