Stoiximan Super League

Τέλος στα «δώρα» θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός

Στα νικηφόρα αποτελέσματα καλείται να επιστρέψει από σήμερα ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, και να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στον Πλατανιά.

Αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στις εντός συνόρων κακές εμφανίσεις παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες μετά την πολύ καλή παρουσία που είχαν απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Πλατανιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, στέλνοντας μήνυμα αντεπίθεσης (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από εκείνο της νίκης, επιδιώκοντας παράλληλα να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς που θα βρεθούν σήμερα στο φαληρικό γήπεδο.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τάκης Λεμονής δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του απέναντι στους Κρητικούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πρότο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ρομαό με τον Ταχτσίδη, με τον Φορτούνη να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν ο Ανδρούτσος με τον Πάρντο, με τον Ανσαριφάρντ ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Φιγκέιρας, Μάριν, Μαρτίνς, Νικολάου και Οτζίτζα Οφόε. Εκτός έμειναν οι Εμείνε, Σεμπά και Ένχελς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x