Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Με ψυχή και καρδιά»

Οι παίκτες του Ίκαρου Καλλιθέας μπορεί να μην έπαιξαν καλά κόντρα στον Πανελλήνιο, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Άρη Λυκογιάννη, αλλά έδειξαν ψυχή και καρδία και για αυτό πήραν τους δύο βαθμούς. Ο κόουτς των νεοφώτιστων αφιέρωσε τη νίκη στον τραυματία Πατ Κάρολ αλλά και σε όσους αγωνίστηκαν ενώ τόνισε πως θα πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι. «Για μία ακόμη φορά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Οι παίκτες του Ίκαρου Καλλιθέας μπορεί να μην έπαιξαν καλά κόντρα στον Πανελλήνιο, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Άρη Λυκογιάννη, αλλά έδειξαν ψυχή και καρδία και για αυτό πήραν τους δύο βαθμούς. Ο κόουτς των νεοφώτιστων αφιέρωσε τη νίκη στον τραυματία Πατ Κάρολ αλλά και σε όσους αγωνίστηκαν ενώ τόνισε πως θα πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι.

«Ήταν δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Υπήρχε αρνητική ενέργεια. Είχαμε το σοκ από τον τραυματισμό του Κάρολ, ο οποίος είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Ψάχνουμε παίκτη εν μέσω πρωταθλήματος. Αφιερώνω τη νίκη στον Κάρολ και εν συνεχεία στους παίκτες μου που δεν έπαιξαν καλά αλλά είχαν ψυχή και καρδιά. Αυτά τα δύο δεν αντικαθιστώνται από τίποτα άλλο. Όσα κύπελλα και να πάρεις, ακόμα και να είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αν δεν έχεις αυτά τα δύο θα χάσεις», είπε ο κ. Λυκογιάννης και πρόσθεσε: «Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι διότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Μπορεί να συμβούν τα πάνω κάτω και βλέπουμε πως όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν παντού φέτος».

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου από την πλευρά του δήλωσε: «Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι δύσκολα. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα αν και δεν παίξαμε πολύ καλά. Το θέλαμε περισσότερο και παίξαμε με καρδιά. Αφιερώνουμε τη νίκη στον τραυματία Πατ Κάρολ».

Στη διαιτησία στάθηκε ο προπονητής του Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ίκαρο, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αναζητά αντικαταστάτη του Μόρις Μπέιλι που σήμερα δεν αγωνίστηκε.

«Έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι με τη διαιτησία. Δεν το λέω για τον Ίκαρο. Από το παιχνίδι με τον Ηρακλή και μετά δεν μπορούμε να κοιτάξουμε αντίπαλο στα μάτια. Η συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα μας είναι αστεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», σχολίασε ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών» και συμπλήρωσε: «Για μία ακόμη φορά δεν τα καταφέραμε. Εμείς έχουμε αποκτήσει πλέον ένα ρυθμό προπονήσεων. Δυστυχώς είναι το έκτο παιχνίδι που παίζει η ομάδα μαζί, δεν είχαμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε πράγματα σε φιλικά παιχνίδια».

Αισιόδοξος για τη συνέχεια, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο γκαρντ των φιλοξενούμενων, Γιώργος Καλαϊτζή: «Θεωρητικά δεν έχουμε τους ίδιους στόχους με τον Ίκαρο. Πλέον βρισκόμαστε σε πιο δύσκολη θέση από την αντίπαλη ομάδα. Θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας. Να προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα μέσα στην εβδομάδα. Τα έχουμε με τους εαυτούς μας που παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα στο γήπεδο. Παρά τα προβλήματα που έχουμε θεωρώ ότι με τον καιρό θα είμαστε καλύτεροι. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x