Stoiximan Super League

Επέστρεψαν τα χαμόγελα!

Την πρώτη της νίκη -μετά από έξι αγωνιστικές- πανηγύρισε η Ξάνθη (2-0 τον Πανσερραϊκό) ξεκολλώντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ισοπαλία (1-1) στο Βόλο ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης. Νίκη με ολική ανατροπή για τον Παναθηναϊκό, 4-2 τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού, Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Την πρώτη της νίκη -μετά από έξι αγωνιστικές- πανηγύρισε η Ξάνθη (2-0 τον Πανσερραϊκό) ξεκολλώντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ισοπαλία (1-1) στο Βόλο ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Νίκη με ολική ανατροπή για τον Παναθηναϊκό, 4-2 τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού, Ζεσουάλδο Φερέιρα.



Αναλυτικά, η 11η αγωνιστική:

Σάββατο 20/11

Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Σε ένα παιχνίδι- φωτιά το οποίο άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου δεν έλυσαν τις διαφορές τους και ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Πανθεσσαλικό». Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πήραν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, όμως θα πρέπει να νιώθουν αδικημένοι από την απόδοσή τους, καθώς έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 47' και ισοφαρίστηκαν στο 53' με τον Μάρτιν. Στο 32' είχε ανοίξει το σκορ ο Ορόθκο. Διαβάστε περισσότερα.



SKODA Ξάνθη-Πανσερραϊκός 2-0

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Ξάνθη με την επικράτησή της με σκορ 2-0 επί του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Μαρσελίνιο με εξαιρετική ατομική ενέργεια το 1-0 στο 69’, ο Έλινγκτον δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ισόβαθμες πλέον οι δύο ομάδες με 11 πόντους στην ενδέκατη θέση. Διαβάστε περισσότερα.




Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2

Πιο έντονο «καλωσόρισμα» δεν θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός στον Ζεσουάλδο Φερέιρα! Υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, οι «πράσινοι» δεν… μάσησαν από τον αιφνιδιασμό του Ηρακλή (20’ Μάρα, 21’ Πίτου Γκαρσία), αλλά και τις έντονες αποδοκιμασίες που τον ακολούθησαν και -με μπροστάρη τον Τζιμπρίλ Σισέ (δύο γκολ)- έφεραν τούμπα (4-2) ένα ματς που φλέρταρε έντονα με το να «στραβώσει». Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή 21/11

Ατρόμητος-Εργοτέλης (15:00, NovaSports 2)

Ώρα να κοιτάξει και το… σπίτι του! Ο Ατρόμητος έσπασε την «κατάρα» των διπλών (πετυχαίνοντας το πρώτο του στην έδρα του Πανιωνίου) και πλέον θέλει το… κατιτίς παραπάνω και στην έδρα του (μια νίκη σε πέντε ματς). Αν ο Εργοτέλης παρουσιάσει το πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών (που του έδωσε δύο διπλά) και όχι εκείνο πριν τη διακοπή με τον Ολυμπιακό (τρεις σερί ήττες), δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τα καταφέρει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

Άρης-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 3)

Ούτε… βουντού να ήταν! Η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βγαίνει ξινή στον Άρη, που έκτοτε μετρά τρεις ήττες, μία μόλις νίκη και μια εντός έδρας «γκέλα» με τη Λάρισα. Μια ακόμα τέτοια, δε, απέναντι στη ντεφορμέ Κέρκυρα (δύο σερί ήττες και μία που γλίτωσε… στο τσακ από την Ξάνθη) είναι βέβαιο ότι θα ξεχειλίσει την (προς το παρόν) μουρμούρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Κώτσιρος (Αρκαδίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Λάρισα-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 2)

Αυτά είναι… ανάμεικτα συναισθήματα! Ένα βήμα πριν το καινούργιο της «σπίτι», η ανεβασμένη Λάρισα (νίκη με Ξάνθη και ισοπαλίες εκτός με Άρη και Παναθηναϊκό) θέλει να μετατρέψει σε χαμόγελα τα δάκρυα αποχαιρετισμού στο ιστορικό Αλκαζάρ! Το κλίμα θα προσπαθήσει να χαλάσει ο Πανιώνιος, του οποίου η… μη πώληση και μόνο ήταν αρκετή για να αλλάξει τη μιζέρια του πάτου της βαθμολογίας των πέντε ηττών σε έξι ματς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αλκαζάρ»

Καβάλα-ΑΕΚ (19:30, NovaSports 2)

Δεν έχει περιθώρια, στενέψανε τα όρια! Η ήττα από τον ΠΑΟΚ «πισωγύρισε» την ΑΕΚ και μετέτρεψε σε αδιανόητη νέα γκέλα στην Καβάλα -αν δεν θέλει να χάσει από νωρίς (και πριν καν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) την επαφή με την κορυφή. Μια επαφή που διατηρούν… μια χαρά οι «Αργοναύτες», οι οποίοι έρχονται αεράτοι από την Τρίπολη (δεύτερο διπλό) και έτοιμοι να προσπεράσουν -με νίκη- την αντίπαλο τους στη βαθμολογία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30, ΝΕΤ)

Ένα στα δύο… σπάει! Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «τρακάρουν» στο Καραϊσκάκη και ανάμεσα στα «θραύσματα» θα υπάρχει σίγουρα ένα σερί: Θα είναι αυτό των «ερυθρόλευκων» στην έδρα τους (πέντε στα πέντε) ή εκείνο του Χάβου στον πάγκο του «δικεφάλου» (τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος);

Με οδηγό το τελευταίο παιχνίδι τους που… έληξε οι μεν (5-0 τον Πανιώνιο πριν το ημίχρονο με τον Εργοτέλη) και τα τελευταία παιχνίδια τους στο ίδιο γήπεδο οι δε (δύο νίκες με 1-0 πέρυσι), Πειραιώτες και Σαλονικιοί θα προσπαθήσουν να πασάρουν ο ένας στον άλλο τα «σπασμένα».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»

Η επόμενη αγωνιστική (12η)

Σάββατο 27/11

Εργοτέλης-Λάρισα (17:15)
Πανσερραϊκός-Άρης (17:15)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 28/11

Αστέρας Τρίπολης-SKODA Ξάνθη (15:00)
Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα (15:00)
Πανιώνιος-Ηρακλής (15:00)
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (17:15)
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x