Ευγενία Κουντούρη

Καθαρή και άξια νίκη

Ο Ολυμπιακός πέρασε ΠΑΝΑΞΙΑ από το Παγκρήτιο, πήρε μια ΔΙΚΑΙΗ νίκη και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν κλάσεις ανώτερη από τον Εργοτέλη. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Ο Ολυμπιακός πέρασε ΠΑΝΑΞΙΑ από το Παγκρήτιο, πήρε μια ΔΙΚΑΙΗ νίκη και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν κλάσεις ανώτερη από τον Εργοτέλη.

Επαιξε ωραία μπάλα στα 45 λεπτά που είχαν απομείνει, έκανε 10 ευκαιρίες για γκολ, σημείωσε δύο τέρματα, είχε πολύ καλή κυκλοφορία, πρέσαρε και έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Εφυγε από την Κρήτη έχοντας πάρει άξια τους τρεις βαθμούς.

Δεν θα σταθώ στα διαιτητικά λάθη, γιατί ήταν, πολύ απλά η συνέχεια των λαθών που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης πριν από περίπου 10 ημέρες. Εγιναν πολλά λάθη σε αυτό το παιχνίδι, όμως σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν αυτό που ΕΠΡΕΠΕ να πάρουν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Βαλβέρδε θα πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, παρότι υπήρχαν πολλές απουσίες. Ο Βάσκος θα αισθάνεται σίγουρα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του νεαρού Ποτουρίδη, που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και φυσικά από την μαχητικότητα και την αποφασιστικότητα που έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του.

Θα πρέπει να σταθούμε στην σοβαρότητα που έδειξαν οι Πειραιώτες οι οποίοι μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν τον αγώνα και τα έδωσαν όλα για να τα καταφέρουν. Σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν να έχουν το μυαλό τους στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» και αυτό είναι σίγουρα «δουλειά» του Βλαβέρδε που κατάφερε να τους περάσει το μήνυμα.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει τώρα στο ΟΑΚΑ με έναν αέρα 3 βαθμών από τον 2ο στη βαθμολογία και αυτό, κατά την άποψή μου, θα αποδειχτεί εξαιρετικά σημαντικό για την συνέχεια.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x