Διονύσης Δεσύλλας

Ξανά στην κορυφή με «μαέστρο» Κατσουράνη!

Δεδομένο πρώτο: Αυτό που ήθελε πάση θυσία ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα ήταν η νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή. Την πήρε, έστω κι’ αν είχε μέτρια απόδοση.

Δεδομένο πρώτο: Αυτό που ήθελε πάση θυσία ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα ήταν η νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή. Την πήρε, έστω κι’ αν είχε μέτρια απόδοση.

Δεδομένο δεύτερο: Ο άνθρωπος που δικαιούται τον τίτλο του MVP, μια και με το που μπήκε στο παιχνίδι, άλλαξε ριζικά την εικόνα του Παναθηναϊκού στον τομέα της ανάπτυξης και από τα πόδια του πέρασαν τα δυο γκολ και όλες οι φάσεις, ήταν ο Κώστας Κατσουράνης. Καταπληκτική εμφάνιση από τον διεθνή άσο.

Δεδομένο τρίτο: Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει βάλει πλώρη για 30 γκολ στη σεζόν! Ο Γάλλος έφτασε τα 12 τέρματα, με συνοπτικές διαδικασίες και κάθε φορά αποδεικνύει ότι πρόκειται, αυτή τη στιγμή, για ότι καλύτερο διαθέτει το πρωτάθλημα της Super League.

Δεδομένο τέταρτο: Η εμφάνιση ήταν μέτρια. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα απέναντι στην «ταμπουρωμένη» Κέρκυρα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το άγχος και η κούραση έκαναν την εμφάνισή τους.

Δεδομένο πέμπτο: Στο πρώτο ημίχρονο, τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα για το «τριφύλλι». Διακρίναμε καλό passing game, εξαιρετική κυκλοφορία και αλληλοκάλυψη στα μαρκαρίσματα. Το πρόβλημα ήταν ότι ο Παναθηναϊκός δεν πατούσε περιοχή.

Δεδομένο έκτο: Ο Φερέιρα (ο οποίος προσπαθεί, δικαιολογημένα, ακόμη να μάθει την ομάδα του και πρέπει να του δοθεί από όλους χρόνος) δούλεψε πολύ τις τελευταίες μέρες σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Ηθελε να δει πιο κοντινές τις γραμμές, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι πιο «σφικτός». Στο ματς με την Κέρκυρα, αυτό φάνηκε. Οι αποστάσεις μίκρυναν(δείτε για παράδειγμα πόσο κοντά ήταν οι Ζιλμπέρτο, Καντέ στην αμυντική τετράδα ή την κοντινή απόσταση των Καραγκούνη, Χριστοδουλόπουλου, Μαρίνου με τον Σισέ), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μια πιο ορθή κυκλοφορία.

Δεδομέναο έβδομο: Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Μπουμσόνκ – Καντέ, σε ένα ματς που δεν πιέστηκε έκανε δυο τραγικά λάθη στο τέλος, που, χάρη στην… ποδοσφαιρική κουταμάρα της Κέρκυρας, δεν κόστισαν στο «τριφύλλι». Αυτό λέγεται αυτοκτονία…

Διαβάστε επίσης: Κράξτε ελεύθερα τον Κώστα Κατσουράνη!

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x