Κώστας Μιαούλης

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα με Μανωλά

Στο ζήτημα Μανωλά, η ΑΕΚ θέλει να «δέσει» τον παίκτη, αλλά αυτά που απαιτεί για μένα η πλευρά του παίκτη (που θέλει βέβαια να κατοχυρωθεί) είναι κάπως τραβηγμένα. Αν κάνει ο Κώστας Μανωλάς ανανέωση, δεν καταλαβαίνω πως μπαίνει σε διαδικασία «δεσίματος», με το να υπογράψει με βελτιωμένες αποδοχές.

• Στο ζήτημα Μανωλά, η ΑΕΚ θέλει να «δέσει» τον παίκτη, αλλά αυτά που απαιτεί για μένα η πλευρά του παίκτη (που θέλει βέβαια να κατοχυρωθεί) είναι κάπως τραβηγμένα. Αν κάνει ο Κώστας Μανωλάς ανανέωση, δεν καταλαβαίνω πως μπαίνει σε διαδικασία «δεσίματος», με το να υπογράψει με βελτιωμένες αποδοχές.

Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανανεώνουν, έτσι κι εκείνος, θα υπογράψει ένα αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο και θεωρώ πως, από τη στιγμή που θα ξεχωρίσει τόσο (κι αυτό μπορεί να το κάνει ο μικρός) μπορεί να έρθει και η μεγάλη πρόταση απ’ έξω. Άλλωστε ρήτρα υπάρχει ήδη και είναι 3κ ευρώ.

• Πάντως, σε αυτά που είπε για την αποτυχία των υπευθύνων των Ακαδημιών στην περίπτωση του Κώστα, ο Στέλιος δεν είχε μεγάλο άδικο. Και να ήταν μόνο αυτή; Ασφαλώς δεν πρέπει να λησμονεί κανείς πως, αν πουλήσει η ΑΕΚ τον νεαρό τώρα, ένα 30% θα πάει στον Θρασύβουλο. Από ‘κεί και μετά, υπενθυμίζω για όσους λένε πως η ΑΕΚ παράγει νέους παίκτες, ότι κάνουν ένα μεγάλο λάθος.

Άλλο παίρνω νεαρούς -όπως ήταν ο Κονέ, ο Παπασταθόπουλος (ο οποίος έκανε και «αγροτικό» στη Νίκη Βόλου ένα εξάμηνο), ο Πλιάτσικας, ο Κουτρομάνος- και άλλο βγάζω παίκτες από τα «σπλάχνα». Τέτοιος είναι ο Γκέντζογλου, ενώ μπορείς να θεωρήσεις ανάλογη περίπτωση και τον Ταχτσίδη, που ήρθε 15 ετών στην «Ένωση».

• Το να κρίνει κάποιος πολλές φορές, βέβαια, είναι εύκολο. Για μένα στην Ελλάδα σε τέτοια θέματα είμαστε πίσω, μιας και στο θέμα των Ακαδημιών δεν αρκούν πρώην καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά κάποιοι που θα έχουν γνώσεις και κατάρτιση για να μπορούν να δουλέψουν. Κι αν όχι όλοι όσοι ασχολούνται, τουλάχιστον ένας άνθρωπος, θα πρέπει να έχει την γενικότερη εποπτεία. Με τον Χιμένεθ πλέον στην ΑΕΚ, ίσως δούμε κάποια αποτελέσματα σε αυτόν τον τομέα.

• Από Άρη και ΑΕΚ διαψεύδουν το θέμα τράμπας Κάλβο με Λεονάρντο. Υπάρχει μια εκδοχή, σύμφωνα με την οποία την κουβέντα έχουν κάνει απευθείας ή μέσω τρίτων οι δύο προπονητές μεταξύ τους. Ο Κάλβο έτσι κι αλλιώς θεωρείται ξένο σώμα, ενώ με τον Λεονάρντο στην «Ένωση» δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένοι. Πάντως και αυτή η «τράμπα» θα μου έκανε, όπως βέβαια και μια του Νέτο με τον Λεονάρντο, ακόμα καλύτερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x