PES 2011

PES 2011: Οδηγός για Προχωρημένες Ντρίμπλες (Video)

Εάν έχετε παρακολουθήσει τα ματς των τελικών στα τουρνουά Pro Evolution Soccer, πιθανόν να απορείτε πως μπορούν μερικοί παίκτες και χειρίζονται έτσι τη μπάλα. Εδώ θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά των κορυφαίων παικτών και θα σας δώσουμε την δύναμη να μπορέσετε να μετατρέψετε ένα παιχνίδι σε σκέτη μαγεία όπως βλέπετε σε τελικούς Champions League.

Εάν έχετε παρακολουθήσει τα ματς των τελικών στα τουρνουά Pro Evolution Soccer, πιθανόν να απορείτε πως μπορούν μερικοί παίκτες και χειρίζονται έτσι τη μπάλα. Εδώ θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά των κορυφαίων παικτών και θα σας δώσουμε την δύναμη να μπορέσετε να μετατρέψετε ένα παιχνίδι σε σκέτη μαγεία όπως βλέπετε σε τελικούς Champions League. Οι ντρίμπλες που περιγράφονται παρακάτω απευθύνονται σε εξπέρ του Pro Evolution και θέλουν τρομερή προσπάθεια για να εκτελεστούν (πάντα σε mode προπόνησης) και τρομερή εξοικείωση (η τύχη) για να βγουν στο παιχνίδι.

Η αμυντική λειτουργία των ομάδων έχει βελτιωθεί πολύ. Αν ο αντίπαλός σας έχει δώσει έμφαση στο αμυντικό του παιχνίδι, πιθανόν να μην μπορείτε να μπείτε στη μεγάλη περιοχή του χωρίς ντρίμπλες.



Επειδή ο περισσότερος κόσμος δεν έχει το χρόνο να αφιερώσει ώρες στον πειραματισμό, θα σας δώσουμε μερικές απλές συμβουλές για το πώς θα δώσετε στην επίθεσή σας ώθηση χωρίς να χρειαστείτε προπόνηση:

1. Αν και οι περισσότερες ντρίμπλες είναι ιδιαίτερα δύσκολες, υπάρχουν και μερικές που είναι και εντυπωσιακές και αποτελεσματικές (π.χ. Roulette και Rainbow Flick) και είναι εύκολο να βγουν. Μπορείτε να μάθετε αυτές τις απλές ντρίμπλες και να τις εκτελείτε όταν η αντίπαλη άμυνα σας στριμώχνει. (Προσοχή: δεν μπορούν όλοι οι ποδοσφαιριστές να εκτελέσουν τις συγκεκριμένες ντρίμπλες, οπότε δοκιμάστε τες πρώτα).

2. Υπάρχει πάντα το σύστημα Tekken: οι περισσότερες ντρίμπλες εκτελούνται κρατώντας πατημένη τη σκανδάλη L2 και δίνοντας πρώτα μία κατεύθυνση στο δεξιό αναλογικό μοχλό (κατεύθυνση προσποίησης) και μετά μια άλλη (ακόμα και αντίθετη) στον αριστερό. Αν ο επιθετικός σας βρεθεί στριμωγμένος, ακόμα και στην τύχη να δώσετε τις κατευθύνσεις κρατώντας πατημένο το L2, θα δείτε ότι κατά πάσα πιθανότητα κάτι εντυπωσιακό θα βγάλει. (ΟΚ, μπορεί να μην είναι προς την επιθυμητή κατεύθυνση αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γλυτώσει από τον ασφυκτικό κλοιό της άμυνας).

3. Link Feints: Το σύστημα των Link Feints είναι μία καινοτομία του PES 2011 που επιτρέπει να σετάρουμε σε συγκεκριμένα κουμπιά του χειριστηρίου μας συγκεκριμένες ντρίμπλες ώστε να βγαίνουν και εύκολα και αλυσιδωτά πάνω στον αγώνα. Το επόμενο μας βίντεο θα εξηγεί πως θα στήσουμε Link Feints στο χειριστήριό μας.

Μέχρι τότε καλή προπόνηση και καλή τύχη.

Για τον οδηγό εκτέλεσης πέναλτι δείτε εδώ


Για τον οδηγό αποτελεσματικής άμυνας δείτε εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x