Διονύσης Δεσύλλας

ΟΑΚΑ, Κοπεγχάγη, Τρίπολη...

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν βαρεθεί να ακούν για βελτίωση της ομάδας τους και όχι απλώς να βλέπουν την ίδια κακή εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χειρότερη!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν βαρεθεί να ακούν για βελτίωση της ομάδας τους και όχι απλώς να βλέπουν την ίδια κακή εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χειρότερη!

Οι «πράσινοι» όσο περνάει ο καιρός, παίζουν και πιο κακό ποδόσφαιρο. Θυμηθείτε τα ματς με Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, με Κοπεγχάγη στη Δανία και το χθεσινό με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Διαπιστώνετε, λοιπόν, ότι υπάρχει μια πτώση και μάλιστα κατακόρυφη στον ήδη κακό Παναθηναϊκό.

Τι είδαμε χθες; Μια ομάδα που δεν μπορούσε να αναπτυχθεί ούτε από τον άξονα, ούτε από τα άκρα (εξαιρώ τη στιγμή που μπήκε ο Λέτο και προσπάθησε με κάποιες ατομικές ενέργειες να σπρώξει την ομάδα του στη νίκη), χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της, χωρίς καμία κίνηση στον χώρο. Είδαμε, επίσης, αυτή τη φορά τον Σισέ να μην «πυροβολεί», κάτι που γιγάντωσε το πρόβλημα του «τριφυλλιού». Διότι, αν ο Γάλλος δεν τα βάζει, όπως κάνει 9 στις 10 φορές, τότε τα πράγματα είναι «σκούρα» για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Είδαμε, επίσης, πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα, με τους αμυντικούς μέσους να «ταλαιπωρούνται» αρκετές φορές, ειδικά όταν είχαν περάσει τα λεπτά και η κούραση κυρίευε, αλλά και ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο να έχει ξανά παιδικές αντιδράσεις, σε στημένες και μη φάσεις…

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να διορθωθεί η εικόνα του Παναθηναϊκού, που είναι κάτι παραπάνω από «χλωμή»/ Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά στο διάστημα της διακοπής και δυο – τρεις καλές ενισχύσεις. Σε διαφορετική περίπτωση και το πρωτάθλημα θα χαθεί νωρίς και ο κόσμος θα σιχαθεί από το θέαμα που θα βλέπει…

Διαβάστε επίσης: Κρύο, καιρός… για -2

Κακίες, στο sday.gr

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x