Stoiximan Super League

«Πρέπει να ντρέπονται…»

Την αντίδραση του Αλέξανδρου Τζόρβα προκάλεσαν δημοσιεύματα πως ξέσπασε σε λυγμούς μετά τις αποδοκιμασίες και τις ύβρεις οπαδών του Παναθηναϊκού απέναντί του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. «Τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και εγώ ασφαλώς και ήμασταν προβληματισμένοι και στενοχωρημένοι. Τα υπόλοιπα ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής και αγγίζουν την επιστημονική φαντασία και την προσβολή. Θα έπρεπε να ντρέπονται…», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση.

Την αντίδραση του Αλέξανδρου Τζόρβα προκάλεσαν δημοσιεύματα πως ξέσπασε σε λυγμούς μετά τις αποδοκιμασίες και τις ύβρεις οπαδών του Παναθηναϊκού απέναντί του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Με γραπτή του δήλωση ο διεθνής τερματοφύλακας επιβεβαιώνει πως στενοχωρήθηκε από όσα έγιναν, ωστόσο επισήμανε πως «… τα υπόλοιπα που γράφονται ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής και αγγίζουν την επιστημονική φαντασία και την προσβολή. Θεωρώ ότι όποιος εφευρίσκει και διακινεί τέτοιες «πληροφορίες» πρέπει να ντρέπεται και το ίδιο ισχύει για όποιον αναπαράγει τέτοια ψεύδη χωρίς να τα διασταυρώσει».

Το www.sport-fm.gr είχε ενημερώσει εξ αρχής πως ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών ενοχλήθηκε και πληγώθηκε μεν, αλλά ουδέποτε έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τρίπολης, όπως αναφέρθηκε σε άλλα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξανδρου Τζόρβα:

«Με έκπληξη ενημερώθηκα σήμερα για δημοσιεύματα που δήθεν μεταφέρουν τη συναισθηματική μου κατάσταση και την αντίδρασή μου στα αποδυτήρια της ομάδας μας μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Είναι περιττό να πω ότι τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και εγώ ασφαλώς και ήμασταν προβληματισμένοι και στενοχωρημένοι μετά τον εν λόγω αγώνα. Μέχρι εκεί όμως! Τα υπόλοιπα που γράφονται ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής και αγγίζουν την επιστημονική φαντασία και την προσβολή. Θεωρώ ότι όποιος εφευρίσκει και διακινεί τέτοιες «πληροφορίες» πρέπει να ντρέπεται και το ίδιο ισχύει για όποιον αναπαράγει τέτοια ψεύδη χωρίς να τα διασταυρώσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x