Stoiximan Super League

Ντόπες και απορίες από Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη σημερινή προπόνηση είχε συνομιλία με τους παίκτες αλλά και με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας που βρέθηκαν στην Παιανία. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την απορία του για το άγχος των ποδοσφαιριστών λόγω της τρομερή πίεσης των οπαδών, αλλά παράλληλα, τους επανέλαβε ότι είναι στο χέρι τους να πάρουν το πρωτάθλημα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη σημερινή προπόνηση είχε συνομιλία με τους παίκτες αλλά και με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας που βρέθηκαν στην Παιανία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την απορία του για το άγχος των ποδοσφαιριστών λόγω της τρομερή πίεσης των οπαδών, αλλά παράλληλα, τους επανέλαβε ότι είναι στο χέρι τους να πάρουν το πρωτάθλημα.

Κλείστε τα αυτιά σας και παίξτε αυτό που ξέρετε

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην συνομιλία που είχε με τους παίκτες τους είπε: «Σίγουρα η εμφάνιση στην Τρίπολη ξέρετε ότι δεν ήταν καλή. Μας κόστισε δύο βαθμούς. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά στη συνέχεια, αλλά θέλω να αναφερθώ σε ένα άλλο θέμα που σας απασχόλησε. Δεν γίνεται να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να σας δημιουργεί τέτοια πίεση. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση. Αυτό που ζητάω από εσάς είναι να κλείσετε τα αυτιά σας και να έχετε στο μυαλό σας ότι θα παίξετε καλά και θα πάρετε τη νίκη. Θέλω από το πρώτο λεπτό να μπαίνετε για τη νίκη. Είμαστε μόνο δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή και να ξέρετε ότι το πρωτάθλημα είναι στο χέρι μας. Από εμάς εξαρτάται».

Πιο πριν, όταν και συνομίλησε με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας είχε την απορία: «Γιατί συμβαίνει αυτό;», εννοώντας φυσικά την πίεση των οπαδών. Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να κατανοήσει τέτοιου τύπου αντιδράσεις από τη στιγμή η ομάδα παλεύει τόσο έντονα για το πρωτάθλημα, αφού θεωρεί ότι αυτό κάνει κακό στην ομάδα.

Στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν για 45 και πλέον λεπτά στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα. Τέλος, οι παίκτες ακολούθησαν αερόβιο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Τέλος, αυτό που πηγάζει απο την ΠΑΕ για το αποτέλεσμα της έφεσης δεν μοιάζει με...πανηγύρι, ωστόσο, υπάρχει έντονος προβληματισμός για τα επεισόδια της Τρίπολης και το άγχος λόγω πίεσης που προκαλούν οι οπαδοί στην ομάδα. Για αυτό, σύντομα, θα υπάρξει συνάντηση της ΠΑΕ με τους οργανωμένους.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x