Διονύσης Δεσύλλας

Το «πράσινο» 4/6, οι μεταγραφές και η Ξάνθη

Για να καταλάβετε ότι, εκτός των άλλων προβλημάτων στον Παναθηναϊκό, ο καλοκαιρινός σχεδιασμός βάδισε σε λάθος μονοπάτια, δείτε τι γίνεται τώρα. Οι «πράσινοι» θέλουν να πουλήσουν ποδοσφαιριστές ή να αποδεσμεύσουν, προκειμένου να προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Για να καταλάβετε ότι, εκτός των άλλων προβλημάτων στον Παναθηναϊκό, ο καλοκαιρινός σχεδιασμός βάδισε σε λάθος μονοπάτια, δείτε τι γίνεται τώρα. Οι «πράσινοι» θέλουν να πουλήσουν ποδοσφαιριστές ή να αποδεσμεύσουν, προκειμένου να προχωρήσουν σε μεταγραφές. Πλην, του Δημούτσου, λοιπόν, όλοι οι υπό παραχώρηση παίκτες αποκτήθηκαν φέτος! Λίγους μήνες μετά είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν. Οι άνθρωποι της ομάδας, δηλαδή, παραδέχονται ανοικτά τις όποιες κακές κινήσεις που έγιναν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Φερνάντες και Γκαρσία ψάχνουν ομάδα για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, ενώ οι Ιωαννίδης, Πλεσί είναι υποψήφιοι για δανεισμό. Τέσσερις από τις έξι καλοκαιρινές μεταγραφές, λοιπόν, είναι έτοιμες για… κάψιμο. Οσο για τον Γκοβού, τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Τίποτα δεν αποκλείεται με την περίπτωση του Γάλλου, που κατ’ εμέ πρέπει να πάρει κι’ ευκαιρίες, μέχρι να δούμε την πραγματική του αξία (επειδή μιλάμε για μεγάλο ποδοσφαιριστή, είναι καλό να περιμένεις και λίγο παραπάνω…) . Ενας ποδοσφαιριστής, επίσης, που είναι πιθανό να πωληθεί, ακούει στο όνομα Ζιλμπέρτο Σίλβα. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, το «τριφύλλι» γλιτώνει μαζί με την εφορία 1,8 εκατ. ευρώ, ποσό που φτάνει για να γίνουν δυο μεταγραφές.

4-3-3 και Γκοβού

Οι υποχρεώσεις για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αρχίζουν την Τρίτη, με ένα δύσκολο ματς να περιμένει τους «πράσινους». Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα φιλοξενείται από την Ξάνθη, με μοναδικό σκοπό, φυσικά, την επιστροφή στις νίκες, με τον Πορτογάλο να ετοιμάζεται για ένα 4-3-3 (το αγαπημένο του σύστημα). Στη δοκιμή που έκανε χθες, έβαλε τετράδα στην άμυνα τους Σεϊταρίδη (δεξιά), Σπυρόπουλο (αριστερά), Βύντρα, Σαριέγκι (κέντρο άμυνας). Ο Μπουμσόνγκ είναι αμφίβολος, λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα. Ο Ζιλμπέρτο ήταν αμυντικό χαφ, ενώ εσωτερικοί μέσοι έπαιξαν οι Χριστοδουλόπουλος (αριστερά) και Νίνης (δεξιά). Την επιθετική τριπλέτα απάρτιζαν οι Σισέ, Λέτο και Γκοβού. Αυτή θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, και η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης στο sday.gr

Ο ένας κλείνει «πακέτα», κι’ ο άλλος…
Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x