Κώστας Μιαούλης

Ο Τζεμπούρ μάς τελείωσε

Η ΠΑΕ αφού πρώτα προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα και να βγάλει τρελή την εφημερίδα που το έγραψε, δηλαδή την SportDay, τώρα από μόνη της αναδεικνύει πως το κρούσμα με τον Τζεμπούρ ήταν άκρως σοβαρό. Η πλήρης ανακολουθία που υπάρχει στις κινήσεις της επίσημης ΑΕΚ, συνεχίζεται για μια ακόμα φορά. Κάπου εδώ όμως πληρώνονται όλα και με όσα έκανε στον Μπλάνκο η διοίκηση και η επιλογή της να εκτεθεί από τις 7 Σεπτεμβρίου με το να πει ότι συμφώνησε με τον παίκτη.

Η ΠΑΕ αφού πρώτα προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα και να βγάλει τρελή την εφημερίδα που το έγραψε, δηλαδή την SportDay, τώρα από μόνη της αναδεικνύει πως το κρούσμα με τον Τζεμπούρ ήταν άκρως σοβαρό. Η πλήρης ανακολουθία που υπάρχει στις κινήσεις της επίσημης ΑΕΚ, συνεχίζεται για μια ακόμα φορά. Κάπου εδώ όμως πληρώνονται όλα και με όσα έκανε στον Μπλάνκο η διοίκηση και η επιλογή της να εκτεθεί από τις 7 Σεπτεμβρίου με το να πει ότι συμφώνησε με τον παίκτη. Η αλήθεια είναι ότι τα χέρια τα έδωσε, αλλά μπορείς να κάνεις προφορική συμφωνία με έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα όπως ο Γαλλοαλγερινός δίχως αυτός να έχει βάλει την υπογραφή του;

Την ίδια ώρα η διοίκηση έκανε τη ζωή του Μπλάνκο μαύρη. Απορώ αν έκαναν τα μισά στον Τζεμπούρ, απ’ όσα έχουν κάνει στον Αργεντινό, τι θα μπορούσε να είχε συμβεί από τις αντιδράσεις του Γαλλοαλγερινού; Έτσι η ΑΕΚ, που ακολούθησε σκληρή πολιτική στο θέμα του Αραούχο, ήθελε να πάει με τα νερά του Τζεμπούρ, μήπως και καταφέρει να τον νουθετήσει με αυτόν τον τρόπο, για να τον κάνει να υπογράψει και ίσως αργότερα να τον πουλήσει, με οποιαδήποτε πρόταση. Αυτήν ακριβώς την συμπεριφορά ο Τζεμπούρ σαφώς την εξέλαβε ως αδυναμία και συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.
Πλέον στο θέμα του πως θα τελειώσει από την ΑΕΚ τα πάντα είναι ανοικτά. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα ξαναπάρει μέρος στις δραστηριότητες της ομάδας. Τώρα ή θα πουληθεί, ή θα υπογράψει ένα χαρτί ότι τουλάχιστον θα παραιτηθεί από το δικαίωμα να διεκδικήσει κάποια οφειλόμενα, αλλά δεν θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Τουλάχιστον αν φύγει τώρα θα γλιτώσει η ΑΕΚ το μισό συμβόλαιο του.

ΥΓ: Αφού δεν ήταν σοβαρό το επεισόδιο, όπως σπασμωδικά προσπάθησαν να βγάλουν προς τα έξω από την ΠΑΕ ο ποδοσφαιριστής γιατί τελειώνει; Στην ΑΕΚ ακόμα και στις διαψεύσεις δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο. Αυτό ισχύει και για ορισμένους που έσπευσαν να κατηγορήσουν την SportDay για «φούσκωμα» του περιστατικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x