Κώστας Μιαούλης

Βολικό για διοίκηση και Τζεμπούρ αυτό το σίριαλ

Μετά από τόσες ημέρες ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του για το τι ακριβώς έγινε στο περιστατικό με τον Τζεμπούρ. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη του Γιώργου Κουτσογιαννέλη, που επισημαίνει πως υπάρχουν πολλά άτομα μπροστά στο συμβάν που μπορούν να βεβαιώσουν τι έγινε. Απλά διατυπώνω ορισμένες ακόμα απορίες;

Μετά από τόσες ημέρες ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του για το τι ακριβώς έγινε στο περιστατικό με τον Τζεμπούρ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη του Γιώργου Κουτσογιαννέλη, που επισημαίνει πως υπάρχουν πολλά άτομα μπροστά στο συμβάν που μπορούν να βεβαιώσουν τι έγινε.

Απλά διατυπώνω ορισμένες ακόμα απορίες:

Πως γίνεται ο Χιμένεθ να τον προσέβαλλε -αν δεχτούμε πως έχει θίξει μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια που αφορά τα προσωπικά του Γαλλοαλγερινού- και ο Τζεμπούρ να ζήτησε συγγνώμη στην πρώτη του τοποθέτηση μετά το επεισόδιο;

Μήπως το θυμήθηκε σήμερα; Μήπως τελικά αυτό το επεισόδιο είναι βολικό για όλους; Και για τον Τζεμπούρ, ώστε να πάει από τώρα σε όποια ομάδα θέλει, αλλά και την διοίκηση -για να περάσει ο καιρός και να μην ασχοληθεί κανείς με τις προσθήκες που πρέπει να κάνει ομάδα;

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει τι έγινε. Ας τα βρούνε οι δύο πλευρές στη Δικαιοσύνη και αυτή ας βρει άκρη σε ποιόν θα δώσει δίκιο. Την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή την πονάνε άλλα πράγματα πολύ περισσότερο.

Η ενίσχυση που περιμένει ο Χιμένεθ πότε θα γίνει; Η ΑΕΚ με αυτό το ρόστερ είναι ζήτημα αν θα μπορέσει να τερματίσει 4η. Συνάμα έχει μπροστά της το Κύπελλο, το οποίο είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει. Βέβαια, το να συζητάμε πως θα μπορέσει να περάσει δύο μεγάλους αντιπάλους σε διπλά ματς σε αυτή την κατάσταση, υπό αυτές τις συνθήκες μοιάζει με τρέλα. Από την άλλη, βέβαια, λογική σε αυτή την ομάδα δεν μπορείς να βρεις.

Η ΠΑΕ θα έπρεπε να έχει δρομολογήσει ήδη εξελίξεις για την ενίσχυση της, αλλά αντ’ αυτού ασχολούμαστε περίπου μια εβδομάδα τώρα με το θέμα του Τζεμπούρ. Στον Χιμένεθ είπαν χθες οι Γκρέταρσον -Αδαμίδης πως έχουν επαφές με ποδοσφαιριστές, αλλά ακόμα φως δεν βλέπουμε. Από Τζεμπούρ χορτάσαμε, αλλά από μεταγραφές τίποτα για την ώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x