Γιώργος Ζαχαριάδης

Γιορτή κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αλλά, τα βλέπουμε όλα

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που γιορτάζει το πρωτάθλημα και το... τελειώνει χωρίς να χρειάζεται να αποδεικνύει κάθε φορά ποσό καλύτερος είναι από κάθε αντίπαλο.

Να εξηγηθώ, απλά... Ότι το θέμα με το πρωτάθλημα είναι μια τελειωμένη υπόθεση και ο,τι συμβαίνει είναι για να το γιορτάσει. Πως αλλιώς να το αποδειχθείς, πως να το ερμηνεύσεις αυτό που συμβαίνει από τον αγώνα με το Ολυμπιακό, όταν πήρε το ISO του πρωταθλητή;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται κάθε επόμενο παιχνίδι, κάθε επόμενη στάση και πως θα τελειώσει, με τις πιο όμορφες γεύσεις, εικόνες, συναισθήματα, το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Είναι υποχρεωμένος να το κάνει με τον πλέον καλύτερο τρόπο, μέσα από όμορφες εμφανίσεις, μέσα από νίκες που θα τραγουδηθούν και θα ενθουσιάσουν, στην ουσία θα είναι μια ανταμοιβή για όλους αυτούς που τον στηρίζουν. Όχι επειδή είναι κυρίως ΠΑΟΚτσήδες, άλλα, επειδή υπάρχει αξιοπρέπεια, συνέπεια σε μια πορεία ανόδου, μέχρι την κορυφή και εκεί άποψη τα ξεχνάς όλα.

Δε σε νοιάζει αν δεν είναι όσο εντυπωσιακός ικανοποιείται ολόκληρο το κοινό του, δε σε νοιάζει τι και πως συμβαίνουν όλα, όταν υπάρχει λήξη σε κάθε αγώνα και δεν κουνιέται ρούπι από την κορυφή.

Δε σε νοιάζει ούτε αν η πολιτική αυτής της ομάδας διατυπώνεται από τον προπονητή του και έναν εκ των ιδιοκτητών του, με περίεργο τρόπο και ρητορική που θυμίζει ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, είναι το γραφείο Τύπου.

Δε σε νοιάζουν όλα αυτά ή τέλος πάντων δεν το πολυμετράς διότι μπαίνουν κάτω από ένα χαλάκι. Αν θα τα βρούμε μπροστά μας, να ξέρετε, είναι επειδή ο ΠΑΟΚ θα έχει αποφασίσει να αλλάξει επίπεδο, να ξεφύγει από τα όρια του... χωριού μας. Θα είναι επειδή θα παίζει με τα χοντρά χαρτιά κι όλοι αυτοί, οι... εκπρόσωποί του, θα είναι περιττοί με τις πρακτικές του. Θα χρειαζόμαστε τους επιστήμονες να μας μάθουν πως θα επικοινωνούμε και τι ακριβώς θα κοινωνούμε στον κόσμο, στους αντιπάλους, στους Έλληνες και τους ξένους.

Ο Ατρόμητος δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση και γιατί να είναι, ακόμη κι αν δεν παίζουν ένα σωρό βασικοί του. Κι ο ΠΑΟΚ ένα «σφίξιμο» το παθαίνει απέναντι του.

Αλλά, ποιος θα το θυμάται; Ποιος θα το συζητήσει στο τέλος της χρονιάς;

Κανείς. Οι περισσότεροι θα λένε για αυτούς, τους δανεικούς που δεν έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x