Διονύσης Δεσύλλας

Άλλος ο Παναθηναϊκός του… 2011

Εντυπωσιακός δεν είναι. Δεν πατάει τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό, δεν τον… εξαντλεί από τη συνεχόμενη πίεση, ούτε τον ζαλίζει από την κυκλοφορία. Βελτιωμένος, όμως, σε σχέση με αυτό που βλέπαμε όλοι μας μέχρι και πριν από περίπου 20 μέρες, είναι.

Εντυπωσιακός δεν είναι. Δεν πατάει τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό, δεν τον… εξαντλεί από τη συνεχόμενη πίεση, ούτε τον ζαλίζει από την κυκλοφορία. Βελτιωμένος, όμως, σε σχέση με αυτό που βλέπαμε όλοι μας μέχρι και πριν από περίπου 20 μέρες, είναι. Οι «πράσινοι» του Ζεσουάλδο Φερέιρα παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι, κάτι που δείχνει ότι η δουλειά που έγινε στη διακοπή, αποδίδει καρπούς.

Στο ματς με τον Αρη, το «τριφύλλι» έκανε, σε διάρκεια, ίσως το καλύτερο του φετινό παιχνίδι. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπάθησε, κυρίως, να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, ο Παναθηναϊκός κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, πρέσαρε τον αντίπαλό του και με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, στο οποίο η απόδοση έπεσε (η είσοδος του Μαρίνου αντί του Ζιλμπέρτο και η μετατόπιση του Κατσουράνη κάπως αποδιοργάνωσαν τον ΠΑΟ), οι «πράσινοι» ήταν πολύ καλύτεροι από τον Αρη.

Πρέπει να σταθούμε στην εξαιρετική απόδοση των Λέτο και Νίνη. Ο πρώτος έκανε ότι ήθελε από την αριστερή πλευρά και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Ο δεύτερος, που ανακηρύχθηκε και MVP της αναμέτρησης ήταν εντυπωσιακός. Ένα γκολ, εξαιρετική δουλειά στον χώρο του και δυο- τρεις καταπληκτικές ενέργειες. Πολύ καλή, επίσης, ήταν και η εμφάνιση του Σίντνεϊ Γκοβού! Επιτέλους, θα πει ο φίλος του «τριφυλλιού», που περιμένει μεγάλα πράγματα από τον Γάλλο. Χθες, τα πήγε περίφημα στα λεπτά που έπαιξε και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό που είναι πιο θετικό, όμως, είναι ότι είδαμε έναν Γκοβού… ανάλαφρο και ορεξάτο και όχι βαρύ κι’ ασήκωτο, όπως τον είχαμε συνηθίσει στα προηγούμενα ματς. Ο Φερέιρα υπολογίζει πολλά σ’ αυτόν και περιμένει να δικαιωθεί.

Να αναφερθούν, επίσης, και οι δυο πολύ καλές επεμβάσεις του Τζόρβα. Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, που δεν διένυε την καλύτερη περίοδο του μέχρι στιγμής, δείχνει από τη διακοπή και μετά να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εμφανίζεται πιο σίγουρος σ’ αυτά που κάνει και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis_d@hotmail.com

Διαβάστε επίσης στο sday.gr

Οι μέτοχοι το άρχισαν, οι παίκτες το συνεχίζουν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x