Διονύσης Δεσύλλας

Ο Πολέμης συσπειρώνει τον Παναθηναϊκό

Όπως σας έγραψε χθες αργά το βράδυ πρώτο το sday.gr, ο Αδαμάντιος Πολέμης είναι ο άνθρωπος που, αν δεν αλλάξει κάτι, θα αποτελέσει τον επόμενο πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Όπως σας έγραψε χθες αργά το βράδυ πρώτο το sday.gr, ο Αδαμάντιος Πολέμης είναι ο άνθρωπος που, αν δεν αλλάξει κάτι, θα αποτελέσει τον επόμενο πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Ο Ελληνας εφοπλιστής αφού δέχθηκε πιέσεις από τον γιό του, Λεωνίδα (οι… φήμες λένε ότι πρόκειται για «άρρωστο» φίλο του «τριφυλλιού») και πήρε τη στήριξη των Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα, αποφάσισε να πει το «ναι» και πλέον μπορούμε να λέμε με σχετική σιγουριά ότι αυτός θα είναι ο επόμενος «κυβερνήτης» του «πράσινου καραβιού».

Ο Πολέμης μπορεί να συσπειρώσει κόσμο και παράγοντες στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι κάτι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό, τούτες τις ώρες. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που από την αρχή της παραγοντικής του ενασχόλησής στον πολυμετοχικό δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, έβαζε τα ωραία του λεφτά χωρίς να «μπλέκεται» σε κόντρες, επιστολές και όλες αυτές τις «πολυμετοχικές ομορφιές», που λέει κι’ ο Μάνος. Ηταν και είναι «ανεξάρτητος» και, κατά τη γνώμη μου, το μοναδικό μειονέκτημα έχει να κάνει με την απειρία του στον χώρο, μια και όπως γράψαμε και παραπάνω, ποτέ δεν είχε ασχοληθεί ενεργά με το αντικείμενο. Αυτό, όμως, όπως γνωρίζετε πολύ καλά είναι κάτι που ξεπερνιέται. Στο τέλος της ημέρας, οι χειρισμοί, οι κινήσεις και το… αποτέλεσμα είναι αυτό που κρίνει μια προεδρία επιτυχημένη. Η εμπειρία αποκτάται σιγά σιγά…

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω το εξής: Ο Πολέμης θα μπει σε ένα χώρο, τον οποίο δεν έχει συνηθίσει και θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει γερό στομάχι. Θα βλέπει κριτική (η οποία πρέπει να γίνεται), αλλά και… δημοσιογραφικούς κανιβαλισμούς που και που και κάποιες φορές θα αναρωτιέται γιατί γίνονται όλα αυτά; Ας στηριχθεί, λοιπόν, ο επερχόμενος πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ και ας δέχεται κριτική, βασισμένη σε επιχειρήματα και όχι σε παραλογισμούς και «μουγκρητά». Φαντάζομαι ότι ο Νικόλας Πατέρας θα τον ενημέρωσε σχετικά χθες…

Διαβάστε επίσης: Οι εγγυήσεις που ζητά ο Πολέμης
Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x