Stoiximan Super League

«Πάρ’ τα και… αντίο»!

Με ειρηνικό τρόπο θα λήξει η… πολεμική (όπως εξελίχθηκε) σχέση της ΑΕΚ με τον Ραφίκ Τζεμπούρ! Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις του δικηγόρου του Αλγερινού με τη διοίκηση της ΠΑΕ, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβαστική λύση και μετά την καταβολή περίπου 300.000 ευρώ, ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος -και μάλιστα χωρίς περιορισμό να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Με ειρηνικό τρόπο θα λήξει η… πολεμική (όπως εξελίχθηκε) σχέση της ΑΕΚ με τον Ραφίκ Τζεμπούρ!

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις του δικηγόρου του Αλγερινού με τη διοίκηση της ΠΑΕ, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβαστική λύση και μετά την καταβολή περίπου 300.000 ευρώ, ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος -και, μάλιστα, χωρίς περιορισμό να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Οι διαπραγματεύσεις του πληρεξούσιου του Τζεμπούρ, Γιώργου Παναγόπουλου με την πλευρά της ΑΕΚ (Αδαμίδης-Κωνσταντινίδης και ο νομικός σύμβουλος, Χάρης Γρηγορίου) είχαν μαραθώνια διάρκεια, αλλά και θετική κατάληξη.

Έπειτα από αμοιβαίες υποχωρήσεις (η πλευρά του Τζεμπούρ αξίωνε ποσό σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ κι εκείνη της ΑΕΚ δεν προσέφερε αρχικά ούτε 100.000), οι δύο πλευρές βρήκαν τη «χρυσή τομή» στις 310.000 ευρώ+την αμοιβή του δικηγόρου.

Η συμφωνία ΑΕΚ-Τζεμπούρ θα πιστοποιηθεί με την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού, που θα τον αποδεσμεύει την προσεχή Δευτέρα. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως θα αφήνει ανοιχτές όλες τις επιλογές στον Αλγερινό, καθώς δεν θα περιέχει όρο που να του απαγορεύει τη μετακίνηση σε άλλη ελληνική ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x