Κώστας Μιαούλης

Μετά τον Τζεμπούρ, θα γίνει «δώρο» και ο Μπλάνκο!

Μετά τον Ραφίκ Τζεμπούρ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει άλλο ένα δώρο, απ’ όσο λένε οι πληροφορίες -αυτή τη φορά στον άλλο μεγάλο αντίπαλο. Ασφαλώς και αναφέρομαι στον Ίσμαελ Μπλάνκο. Για να πάρουν έστω και πέντε κατοστάρικα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πήγαν να δώσουν τον παίκτη στην Εσκισεχίρσπορ, δίχως να κρατήσουν καν τα προσχήματα και να του κάνουν έστω και μια τελευταία πρόταση.

Μετά τον Ραφίκ Τζεμπούρ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει άλλο ένα δώρο, απ’ όσο λένε οι πληροφορίες -αυτή τη φορά στον άλλο μεγάλο αντίπαλο.

Ασφαλώς και αναφέρομαι στον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Για να πάρουν έστω και πέντε κατοστάρικα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πήγαν να δώσουν τον παίκτη στην Εσκισεχίρσπορ, δίχως να κρατήσουν καν τα προσχήματα και να του κάνουν έστω και μια τελευταία πρόταση.

Μάλιστα, υπήρχε διαρροή πως ήταν δυσαρεστημένοι με την άρνηση του παίκτη.

Το να μην θες να κρατήσεις τον παίκτη, ας πούμε πως το κατανοώ -άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Το να τον θεωρείς και κορόιδο όμως (να πάει εκεί που θες εσύ, ενώ έχει την πολυτέλεια ήδη να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του) είναι κάτι εξωφρενικό. Προφανώς στην ΠΑΕ ΑΕΚ, πιστεύουν πως και οι ποδοσφαιριστές της, αλλά και ο κόσμος της ομάδας, στερούνται νοημοσύνης.

Είναι προφανές ότι η διοίκηση δεν έχει καμία πρόθεση να κρατήσει τον Μπλάνκο. Επειδή τώρα τελευταία ορισμένοι επιχειρούν να τα φορτώσουν ακόμα και στον Χιμένεθ, πως τάχα δεν τον θέλει, θυμίζω πως ο Ισπανός ήθελε να μείνουν και οι τρεις. Απ’ ό,τι φαίνεται, το χατίρι θα του γίνει κατά το ένα τρίτο (αν και υπάρχει και το καλοκαίρι για να πουληθεί ο Σκόκο, αν έρθει καλή πρόταση).

Επίσης, ακούω τελευταία ερωτήματα, γιατί ο Χιμένεθ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις άκρες του να φέρει ποδοσφαιριστές. Θα είχε ενδιαφέρον να μιλήσει ο Ισπανός συγκεκριμένα για περιπτώσεις που ίσως έχει ζητήσει και να μαθευτούν οι προσφορές που έγιναν από την πλευρά της «Ένωσης». Η ΑΕΚ μπορεί να κατάφερε να φέρει τρεις ποδοσφαιριστές για έξι μήνες, όμως για τον Μίτσελ γνωρίζουμε πως -και να υπάρχει ρήτρα- η κατάσταση οικονομικά είναι χλωμή. Για τον Μπαχά, θα δούμε το καλοκαίρι και για τον Ματέος υπάρχει προοπτική ανανέωσης του δανεισμού.

Άσχετα με το αν πιστεύει κανείς ότι είναι καλά ή άσχημα τα λεφτά για τον Μπλάνκο, η ΠΑΕ οφείλει να δημοσιοποιήσει την προσφορά της. Επίσης, και η πλευρά του παίκτη θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ζητάει. Τουλάχιστον όμως -προς σεβασμό στην προσφορά του Αργεντινού- η διοίκηση όφειλε να είναι πιο ξεκάθαρη . Όχι τη μια να διαρρέει για ένα τάδε ποσό και μετά ένα άλλο μεγαλύτερο, ως προς το τι ζητάει ο ποδοσφαιριστής. Απ’ ό,τι φαίνεται πάντως, για να μην υπάρχει παράπονο από κανέναν, η ΑΕΚ, αφού έκανε...δώρο τον Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό, θα κάνει κι ένα προς την άλλη μεριά.

ΥΓ: Ασφαλώς για το φιάσκο με τον Μπλάνκο μεγάλη ευθύνη φέρει και ο Θανόπουλος. Ωστόσο, ήταν αρχές άνοιξης του 2010 -με παρόντες και τον Θανόπουλο και τον Αδαμίδη- όταν ο τελευταίος είχε πει στον Μπλάνκο πως με τα οικονομικά δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί, η πρόταση δεν θα ήταν αυτή που είχαν κάνει προφορικά ο παίκτης με τον προηγούμενο πρόεδρο, αλλά θα ήταν παρεμφερής και όχι πολύ κάτω στο ποσό. Από ‘κεί φτάσαμε, στη μείωση αποδοχών που προτάθηκε ουσιαστικά στον Αργεντινό φορ όταν ξανάρχισε το σίριαλ. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x