Stoiximan Super League

Καβάλα-Κέρκυρα 1-0 (Τελικό)

Η Καβάλα φέτος δεν «παίζει», δεν κοροϊδεύει… Έχει ξεκάθαρο στόχο και σε κάθε αγωνιστική τον πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ. Έχοντας τον Νικουλάε σε μεγάλα κέφια, πήρε το «τρίποντο» με σκορ 1-0 κόντρα στην Κέρκυρα για την 21η αγωνιστική και το ευρωπαϊκό όνειρο έχει πάρει φωτιά. Ο Ρουμάνος επιθετικός πλασάροντας ιδανικά στο 41’ έδωσε τη νίκη στους «αργοναύτες», οι οποίοι εκτός του ότι είχαν και δοκάρι με τον Ντουγκλάο στο 76’, διαμαρτύρονται και για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Η Καβάλα φέτος δεν «παίζει», δεν κοροϊδεύει… Έχει ξεκάθαρο στόχο και σε κάθε αγωνιστική τον πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ.
Έχοντας τον Νικουλάε σε μεγάλα κέφια, πήρε το «τρίποντο» με σκορ 1-0 κόντρα στην Κέρκυρα για την 21η αγωνιστική και το ευρωπαϊκό όνειρο έχει πάρει φωτιά. Ο Ρουμάνος επιθετικός πλασάροντας ιδανικά στο 41’ έδωσε τη νίκη στους «αργοναύτες», οι οποίοι εκτός του ότι είχαν και δοκάρι με τον Ντουγκλάο στο 76’, διαμαρτύρονται και για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90+3’ Ο Γιάννου στη θέση του Νικουλάε.

86’ Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Ονουάτσι παραχωρεί τη θέση στον Περεϊρίνια.

83’ Σουτ του Μαϊστόροβτις από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πολλά μέτρα άουτ από την εστία του Γκαλίνοβιτς.

78’ Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Ιωάννου μπαίνει στη θέση του Μακρή.

76’ Δοκάρι για την Καβάλα. Ο Ντουγκλάο πήρε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Κέρκυρας.

70' Αλλαγή για την Καβάλα. Στη θέση του Καρντόσο ο Σιόντης.

67' Κίτρινη κάρτα στον Χαμπλ.

65’ Αλλαγή για την Κέρκυρα. Στη θέση του Τσίγκα ο Μαζνόφ.

60’ Σουτ του Γραμμόζη ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε άνετα την μπάλα.

52’ Τεράστια ευκαιρία για την Καβάλα,η οποία διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Νικουλάε. Ο επιθετικός των «αργοναυτών» βγήκε μόνος του απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο και αφού κατάφερε να τον ντριμπλάρει έπεσε εντυπωσιακά προκειμένου να πάρει πέναλτι. Από το ριπλέι δεν είναι ξεκάθαρο αν ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας ανατρέπει τον φορ της Καβάλας. Πάντως, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι και τιμώρησε με κίτρινη κάρτα για θέατρο τον παίκτη των «αργοναυτών».

46' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Στη θέση του Στολτίδη ο Χάμπλ.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

45’ Κίτρινη κάρτα στον Καρντόσο.

43’ Κεφαλιά του Τσίγκα, χωρίς να ανησυχήσει μπλόκαρε την μπάλα ο Γκαλίνοβιτς.

41’ ΓΚΟΛ 1-0 η Καβάλα. Ο Ριός βρήκε με μια έξυπνη μπαλιά στην περιοχή τον Νικουλάε, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

37’ Ο Ονουάτσι έβγαλε μία συρτή και επικίνδυνη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Νικουλάε δεν πρόλαβε με προβολή την μπάλα ώστε να τη στείλει στα δίχτυα.

37’ Κίτρινη κάρτα στον Γραμμόζη.

30’ Δυνατό σουτ του Ντικρόκ, η μπάλα πέρασε άουτ.

28΄Ο Γραμμόζης ανέτρεψε τον Νικουλάε μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί κανονικά. Από το ριπλέι φάνηκε ότι δικαίως διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

24’ Κόρνερ του Παρασκευαΐδη, ο Στολτίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

22’ Πολύ φτωχό σε φάσεις το παιχνίδι μέχρι στιγμής, αν και έχει καλό ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έχουν ανέβει πιο ψηλά παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες, αλλά δεν έχουν καταφέρει να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Γκαλίνοβιτς.

9' Αναγνωριστικού χαρακτήρα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να βάλουν την μπάλα κάτω και να απειλήσουν οργανωμένα, κυρίως από αριστερά με τον Αμπντούν.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Χργκόβιτς, Πφέρτσελ, Καρντόσο (70' Σιόντης), Ντικρόκ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Νικουλάε, Ρίος.

Στον πάγκο: Κατεργιαννάκης, Ογκμπέτσε, Περεϊρίνια, Ναζλίδης, Αυλωνίδης, Γιάννου.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης (46' Χαμπλ), Καλαντζής, Μίχος, Τσίγκας (65' Μαζνόφ), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής.

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Ρίκκα, Ιωάννου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Γούκος (Ηπείρου)
ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»



Θέλεις Ευρώπη; Απόδειξη! Μετά τη -σχεδόν ανέλπιστη- ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, η Καβάλα καλείται να διατηρήσει τη σταθερότητα που θα της… ανοίξει τα σύνορα! Απέναντι σε «σκληρό καρύδι», όπως η Κέρκυρα (προέρχεται από νίκη με Λάρισα και πόντο στο Καυταντζόγλειο), οι «Αργοναύτες» θα χρειαστεί να ιδρώσουν περισσότερο απ’ όσο φαίνεται για να μείνουν εντός… ονείρων play-off.

Καβάλα: Προβλήματα αντιμετωπίζει ο Χένρικ Κάσπερτσακ εν όψει του αγώνα με την Κέρκυρα στο «Ανθή Καραγιάννη», καθώς πέντε ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν λόγω τιμωριών ή τραυματισμών. Τιμωρημένοι είναι οι Ντιέ και Πετκάκης, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα με την Κέρκυρα. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Βουτσίτσεβιτς και Βαγέχο, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα ποδοκνημικής. Και ο Νταρσεβίλ όμως έμεινε εκτός πλάνων. αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και συνεχίζει τις ειδικές θεραπείες. Οι εκλεκτοί του Κάσπερτσακ: Γκαλίνοβιτς, Κατεργιαννάκη, Ναζλίδη, Φρέτσελ, Αυλωνίτη, Ογκμπέτσε, Γιάννου, Χργκόβιτς, Περεϊρίνια, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Θεοδωρέλλη, Σιόντη, Ντικρόκ, Καρντόζο, Νικουλάε, Ονουάτσι, Ρίος, Αμπντούν.

Κέρκυρα: Από 22 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Κέρκυρας για το αυριανό ματς κόντρα στην Καβάλα. Ύστερα από την υπερπροσπάθεια στον προημιτελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, οι «Φαίακες» του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα ταξιδέψει χωρίς τους Βενέτη που είναι τραυματίας, και οι Γκουστάβο και Δημήτρη Ιωάννου που είναι τιμωρημένοι. Επίσης εκτός οι Μάμαλος, Μακρυδημήτρης, Βλάχος και Βιόπουλος. Οι «εκλεκτοί» του Μπάντοβιτς:
Κωνσταντόπουλος, Αποστολίδης, Στολτίδης, Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Ηλ. Ιωάννου, Καλαντζής, Κοντοδήμος, Επστάιν, Φλαβίνιο, Δεινόπαπας, Μακρής, Μονιάκης, Μίχος, Μαζνόφ, Παρασκευαϊδης, Γραμμόζης, Σιαράβας, Ρίκκα.

Το ματς του πρώτου γύρου για την έκτη αγωνιστική μεταξύ των δύο ομάδων είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1. Τότε, οι «Φαίακες» είχαν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντας τον Επαστάιν σε μεγάλα κέφια. Από την άλλη οι «Αργοναύτες», δεν είχαν ξεκινήσει άσχημα, αλλά στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και ήρθαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x