Διονύσης Δεσύλλας

Ετσι μπαίνεις μες την ΕΠΟ!

Κατανοητές οι προσπάθειες των παραγόντων να προστατεύσουν την ομάδα τους από το παρασκήνιο που «τρώει» χρόνια τώρα τις σάρκες του ελληνικού ποδοσφαίρου (επαγγελματικού και μη). Κατανοητό, επίσης, το να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να πουν «ως εδώ κύριοι», θέλοντας να γίνουν «ασπίδα» για το προϊόν τους.

Κατανοητές οι προσπάθειες των παραγόντων να προστατεύσουν την ομάδα τους από το παρασκήνιο που «τρώει» χρόνια τώρα τις σάρκες του ελληνικού ποδοσφαίρου (επαγγελματικού και μη). Κατανοητό, επίσης, το να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να πουν «ως εδώ κύριοι», θέλοντας να γίνουν «ασπίδα» για το προϊόν τους. Θεμιτά και σεβαστά όλα αυτά. Τα… καουμποϊλίκια, όμως και η οι παραγοντικοί τσαμπουκάδες, είτε αυτοί προέρχονται από τις ομάδες είτε από τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει κάποτε να σταματήσουν.

Αφορμή για το σημερινό κείμενο παίρνω από το… ντου του Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΕΠΟ χθες το βράδυ! Μια κίνηση τελείως ακατανόητη, τελείως σπασμωδική και εκνευριστική γι’ αυτούς που θέλουν να ασχολούνται με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Πριν από λίγο καιρό «απολαύσαμε» όλοι το «ντου» του Γιώργου Βαρδινογιάννη στα δημοσιογραφικά και στη συνέχεια τους… τιμητές αυτής της κίνησης.

Τωρα, ήρθε η σειρά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού να κάνει μια διαφορετική έφοδο στα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (όσα δίκια κι’ αν είχε, δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που έκανε), η οποία με τη σειρά της και κυρίως με την… αργοπορία της τα έχει κάνει σαλάτα (αυτό, όμως, είναι άλλο θέμα). Ας τρέξουν, λοιπόν, και οι… Μαρινακικοί να φωνάξουν «μπράβο πρόεδρε, μη μασάς», όπως έκαναν και οι Βαρδινογιαννικοί με τον «καπετάνιο». Ας βγουν «τσάρκα» στα ραδιόφωνα να υπερασπιστούν τις παραγοντικές μπούκες. Μετά, όμως, ας μη ζητήσουν τα ρέστα ούτε αυτοί, ούτε (κυρίως) οι μεγαλοπαράγοντες και ας μην ψάχνουν να βρουν (;) γιατί τα σπάνε οι «γάβροι» στα θέατρα, γιατί οι «βάζελοι» τα κάνουν γης μαδιάμ στην Τρίπολη και γιατί πλακώνονται με τους αστυνομικούς οι ΑΕΚτσήδες στο ταρτάν του Ολυμπιακού Σταδίου. Περαστικά…

Δείτε στο sday.gr

22η αγωνιστική: Super League preview

Για επικοινωνία: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x