Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Φαβορί ο Γκοβού

Ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι το φαβορί για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού στην ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Ποιες οι σκέψεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενδεκάδα. Πώς αντέδρασε ο Σισέ στον ντόρο για την εμφάνισή του με φούστα. Διαψεύδουν τα περί επαφής με Μπλάνκο οι «πράσινοι».

Ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι το φαβορί για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού στην ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι οριστικά νοκ άουτ, ο Στέργος Μαρίνος αναμένεται σήμερα να μπει στις προπονήσεις μετά από πολυήμερη απραξία κι έτσι ο Γάλλος άσος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει θέση βασικού.

Ίσως πρόκειται για μία χρυσή ευκαιρία για τον ίδιο να δείξει-επιτέλους-την αναμφισβήτητη αξία του και να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει σε βάρος του, αλλά και το μέλλον του στο «τριφύλλι».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, κάτι που αναμένεται να κάνει σήμερα. Η τετράδα της άμυνας μοιάζει δεδομένη, με τους Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος και Βύντρα, ενώ σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν επίσης οι Τζόρβας, Ζιλμπέρτο, Λέτο και Σισέ. Για τις δύο θέσεις του κέντρου υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι: ο Κώστας Κατσουράνης που ταλαιπωρείται από μία ίωση, ο Σιμάο που ήταν πολύ καλός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Σωτήρης Νίνης και ο Στέργος Μαρίνος.

Η αντίδραση του Σισέ

Πολύς λόγος έγινε για την εμφάνιση του Τζιμπρίλ Σισέ με φούστα στα βραβεία του περιοδικού «Status» για τον άνδρα της χρονιάς. Ο Γάλλος επιθετικός ενημερώθηκε για τον ντόρο, μάλιστα εξέλαβε ως χιούμορ κάποια από αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν, αλλά έμαθε και τα ειρωνικά σχόλια που ακούστηκαν. Απέφυγε να σχολιάσει κάτι δημοσίως γι’ αυτά και στο περιβάλλον του αρκέστηκε να πει πως «… εγώ μιλάω στο γήπεδο».

Καμία επαφή με Μπλάνκο

Διέψευσαν τις φήμες περί επαφής του Δημήτρη Γόντικα με τον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει περάσει αυτές τις ημέρες σε δεύτερη μέρα και αν οι «πράσινοι» ασχοληθούν με τον Αργεντινό επιθετικό, θα το κάνουν προς το τέλος της περιόδου.

* Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ελίνι Δημούτσου στη Μλάντα Μπόλεσλαβ. Απομένει να διευθετηθεί το θέμα της στρατιωτικής αναβολής του νεαρού μέσου για να δοθεί μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα της Τσεχίας εισπράττοντας 80.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x