Διονύσης Δεσύλλας

Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων στον πολυμετοχικό

Επειτα και τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, έπειτα από την ξεφτίλα που παρατηρήσαμε όλοι μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έπειτα από τις συγνώμες, τις απολογίες, τις όποιες τιμωρίες κτλ, ήρθε η ώρα στον Παναθηναϊκό να δουν όλοι και να ξεκαθαρίσουν ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Επειτα και τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, έπειτα από την ξεφτίλα που παρατηρήσαμε όλοι μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έπειτα από τις συγνώμες, τις απολογίες, τις όποιες τιμωρίες κτλ, ήρθε η ώρα στον Παναθηναϊκό να δουν όλοι και να ξεκαθαρίσουν ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ πρέπει να αποφασίσουν άμεσα τι μέλλει γενέσθαι με το «φαινόμενο πολυμετοχικός», χωρίς άλλα λόγια, «μέσα – έξω», ειρωνείες του ενός στον άλλο, κόντρες, επικοινωνιακά παιχνίδια, ανακοινώσεις, επιστολές και όλα όσα έχουμε παρατηρήσει τον τελευταίο 1,5 κυρίως χρόνο.

Όλα αυτά που έχουν γίνει είναι γνωστά. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έβγαλαν τα μάτια μόνοι τους, με τη συνεχόμενη «φαγωμάρα» τους, με τους εγωισμούς και τα… πολυμετοχικά τερτίπια. Ο, τι έγινε, έγινε. Πλέον, για να μην κουράζουν άλλο τον κόσμο, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό, θα πρέπει να αποφασίσουν, ποια θέλουν να είναι η επόμενη μέρα.

Θέλει ο Βαρδινογιάννης να συμπεριφέρεται με βάση το ποσοστό του ή όχι; Επιθυμούν οι Πατέρας και Βγενόπουλος να συμμετάσχουν στην επόμενη μέρα; Εχει τη διάθεση ο Παύλος Γιαννακόπουλος να συνεργαστεί; Θα βάλουν χρήματα οι άνθρωποι που στην τελευταία αύξηση δεν το έκαναν; Και το κυριότερο απ’ όλα: Εχουν όλοι αυτή τη διάθεση να συνεργαστούν και να συνεχίσουν τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, αλλάζοντας, όμως, σελίδα, αφήνοντας πίσω τους τα όποια λάθη του παρελθόντος και κυρίως τις… νοοτροπίες διχόνοιας;

Ας καθίσουν, λοιπόν, όλοι σε ένα τραπέζι και χωρίς μισόλογα να τα ξεκαθαρίσουν όλα. Να τα βάλουν κάτω και να πουν αν έχουν τη θέληση να συνεχίσουν μαζί, διαφορετικά ας πάρει ο καθένας τον δρόμο που επιθυμεί. Δικαίωμά του είναι άλλωστε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την υπάρχουσα κατάσταση, που είναι τελείως μα τελείως «μπερδεμένη», άκρη δεν βγαίνει και ο μόνοι που βγαίνουν χαμένοι είναι η ομάδα και ο κόσμος, που εδώ και καιρό ψάχνει να βρει τι γίνεται… πίσω από τις λέξεις.

Ηρθε η ώρα, λοιπόν, να παρθούν οι αποφάσεις στον πολυμετοχικό, όποιες κι αν είναι αυτές. Άλλος χρόνος «χαμένος» δεν υπάρχει…

*Και κάτι αγωνιστικό: Οι ex – players «κλάταραν» ή όχι;

*Ο Σεντρίκ Καντέ είναι μακράν ο πιο βελτιωμένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, γεγονός που κάνει το «τριφύλλι» να «κερδίζει» έναν ακόμη παίκτη. Θέλω, επίσης, να σταθώ στον Σίντνεϊ Γκοβού, που στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στο «Καραϊσκάκη», ήταν άκρως θετικός.

Για επικοινωνία: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x