Διονύσης Δεσύλλας

Μια… κασέτα, να την πιείς στο ποτήρι!

Η κατάσταση σηκώνει και λίγο χιούμορ, διότι σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουμε με κατάθλιψη. Σε κάποια άλλη χώρα του κόσμου, πολιτισμένη (ποδοσφαιρικά και μη), ο τίτλος του κειμένου θα μπορούσε να είναι «Μια Μπάρτσα, να την πιεις στο ποτήρι» (αμφιβάλει κανείς ότι αυτή η ομάδα δεν «φρενάρεται» από καμία στον κόσμο όταν βρεθεί σε, απλώς, καλή βραδιά;).

Η κατάσταση σηκώνει και λίγο χιούμορ, διότι σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουμε με κατάθλιψη. Σε κάποια άλλη χώρα του κόσμου, πολιτισμένη (ποδοσφαιρικά και μη), ο τίτλος του κειμένου θα μπορούσε να είναι «Μια Μπάρτσα, να την πιεις στο ποτήρι» (αμφιβάλει κανείς ότι αυτή η ομάδα δεν «φρενάρεται» από καμία στον κόσμο όταν βρεθεί σε, απλώς, καλή βραδιά;). Στην ποδοσφαιρική Ελλάδα των παραγόντων, του παρασκηνίου και… της κασέτας, ο τίτλος που έβαλα «κουμπώνει» με την όλη κατάσταση.

Τι ωραία πράγματα ακούσαμε ρε παιδιά στο ηχητικό που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου… Τι ποδοσφαιρικές απόψεις μοιράστηκαν και τι ωραία γλώσσα χρησιμοποιείται…

Ατάκες επιπέδου, όπως: «Πρόσεξε (απευθυνόμενος σε διαιτητή) δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ» ή «Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά».

Ωραία πράγματα. Ποδοσφαιρικά, ηθικά, ανθρώπινα. Καταστάσεις που προάγουν τον αθλητισμό ρε αδερφέ και του δίνουν μια ξεχωριστή διάσταση. Ετσι, για να μη βαριόμαστε με το «ταλαίπωρο» ποδόσφαιρο που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο και να μην μας παίρνει από κάτω. Ευγε…

Μπορείτε να διαβάσετε όσα λέγονται στο ένα ηχητικό απόσπασμα στο sday.gr.

Θα βγάλουν άκρη;

Η αλήθεια είναι η εξής: Οι σχέσεις ορισμένων μετόχων δεν έχουν βελτιωθεί και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ο πολυμετοχικός να οδηγηθεί σε μια συμφωνία για το «αύριο» της ομάδας. Στο κρίσιμο Δ.Σ. αναμένεται να ξεκαθαριστούν τα πάντα, αλλά όπως διαπιστώνετε κι εσείς διαφορές υπάρχουν ακόμα.

Ο Βαρδινογιάννης στέλνει επιστολή στον Γόντικα (περισσότερο επικοινωνιακό μου φαίνεται), ο Βγενόπουλος συνεχίζει να λέει ότι δεν προτίθεται να έχει ενεργό συμμετοχή στα Παναθηναϊκά δρώμενα, ο Πατέρας εξακολουθεί να πιστεύει ότι η απέναντι πλευρά μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να… πέσει πάνω του να τον φάει και ο Γιαννακόπουλος στο τελευταίο Δ.Σ. πέταξε την… μπηχτή του («ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος μπορεί να χάρηκαν που έχασε ο Παναθηναϊκός»).

Στην παρούσα φάση, λοιπόν, όλα αυτά δεν έχουν σβηστεί και γι’ αυτό η συνεργασία των «τεσσάρων» είναι δύσκολη. Εκτός κι’ βάλει κάποιος νερό στο κρασί του (δύσκολο το βλέπω) ή ένας εκ των πιο… μικρών μετόχων (βάσει ποσοστού) τους μονιάσει…

Για επικοινωνία: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x