Διονύσης Δεσύλλας

Κύριε Βύντρα, υπογράψτε παρακαλώ

Πείτε το θέμα ωρών, ημερών ή εβδομάδας. Πείτε το τυπικό και τελειωμένο. Όπως και να το «βαφτίσετε», η ουσία είναι ότι ο Λουκάς Βύντρα υπογράφει σύντομα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκός, όπως γράφει και η «SportDay», που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2014.

Πείτε το θέμα ωρών, ημερών ή εβδομάδας. Πείτε το τυπικό και τελειωμένο. Όπως και να το «βαφτίσετε», η ουσία είναι ότι ο Λουκάς Βύντρα υπογράφει σύντομα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκός, όπως γράφει και η «SportDay», που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2014.

Η επιβράβευση στον Λουκά, για την πολύ καλή του παρουσία και τη διαρκή άνοδο, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, δεν αργεί, λοιπόν, να έρθει. Κάποιοι πήγαν νωρίς να βάλουν στην υπόθεση την «ταμπέλα» με τίτλο «ΣΙΡΙΑΛ», αλλά όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες, από τη στιγμή που τόσο… η νύφη, όσο και ο γαμπρός ήθελαν να συνεχίσουν μαζί, δύσκολα θα χαλούσε κάτι.

Ο Βύντρα, στο τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα λαμβάνει περίπου 800.000 ευρώ συν τα μπόνους. Πρόκειται για μια πρόταση, βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη και που χωρίς αμφιβολία, στις μέρες μας δεν τη βρίσκεις εύκολα, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό. Μια πρόταση που, φυσικά, ο διεθνής αμυντικός δέχεται και συνεχίζει να φοράει την πράσινη φανέλα.

Δίχως αμφιβολία, πρόκειται για τον πιο βελτιωμένο ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» τα τελευταία χρόνια. Ένα φουλ μπακ, με εξαιρετικά φυσικά προσόντα, δυνατό σουτ, ικανός στο ψηλό παιχνίδι και μοναδικό του ελάττωμα το… σκάλωμα (για να το πούμε απλά και λαϊκά), σε κάποιες φάσεις κρίσιμες ή μη. Αν τα βάλουμε, όμως, σε μια ζυγαριά, αυτή γέρνει στη θετική πλευρά. Τα καλά του Βύντρα είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά και τη εποχή που διανύουμε, ο άσος του «τριφυλλιού» είναι μαζί με τον Τοροσίδη οι δυο καλύτεροι δεξιοί μπακ της Ελλάδας (υπό… νορμάλ συνθήκες μέσα στη «λίστα» θα ήταν και ο Σεϊταρίδης, αλλά…).

*Καλά τα SMS και η βοήθεια του κόσμου, αλλά δεν φτάνει. Η προσπάθεια, λοιπόν, για να σωθεί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει. Ηδη, η οικογένεια Γιαννακόπουλου, μέσω του Δημήτρη, βοηθάει με διαφημιστική χορηγία αξίας 500.000 ευρώ και θα ακολουθήσουν κι άλλοι μέτοχοι. Οι πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα υπάρξουν νεότερα…

*Το να αγαπάς την ομάδα σου σε φίλαθλα πάντα πλαίσια, το να χαίρεσαι γι’ αυτήν, να λυπάσαι, να, να, να... είναι ωραίο. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχει το ποδόσφαιρο. Για να το αγαπάς, για να παθιάζεσαι για την ομάδα σου, να γίνεσαι κάποιες φορές ένα μ΄ αυτή, μακριά από ακρότητες και τραμπουκισμούς. Βασιζόμενος, λοιπόν, σ’ αυτό το πνεύμα, θέλω να ευχηθώ σ’ αυτούς του ανθρώπους που άνοιξαν τον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 (ένα εντυπωσιακό τριώροφο κτίριο) καλορίζικο και μπράβο για την προσπάθεια. Τέτοιες κινήσεις είναι άξιες συγχαρητηρίων, διότι, όπως είπαμε, το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Πάθος που πρέπει να αποπνέει υγεία και όχι την αρρώστια που παρατηρούμε πολλές φορές στα ελληνικά γήπεδα, από χούλιγκανς, παράγοντες κτλ. Κι' αυτό πρέπει να το εμπεδώσουν όλοι οι οπαδοί των ομάδων, για να βάλουν κι' αυτοί το λιθαράκι τους στην αλλαγή νοοτροπίας.

Για επικοινωνία: dionisis_d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x