Stoiximan Super League

«Χρέος μας το Champions League»

Τα πλέι οφ πλησιάζουν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού να σταθούν στο ύψος τους και να κερδίσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. «Είναι χρέος μας μετά την απώλεια του πρωταθλήματος», τόνισε.

Τα πλέι οφ πλησιάζουν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού να σταθούν στο ύψος τους και να κερδίσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. «Είναι χρέος μας μετά την απώλεια του πρωταθλήματος», τόνισε, ενώ στάθηκε στη δυσκολία της σειράς των αγώνων.

«Όπως είδατε το πρόγραμμα δεν είναι και το καλύτερο αλλά αυτό δεν λέει πολλά γιατί τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Από την δική μας απόδοση. Ξεκινάμε με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα, από το οποίο πρέπει πάση θυσία να πάρουμε κάτι θετικό. Τα τρία πρώτα ματς θα είναι και τα καθοριστικά. Εάν έχουμε καλά αποτελέσματα τότε στον δεύτερο γύρο και με δύο ματς στην έδρα μας, θα είμαστε το φαβορί», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: ««Δεν έχω κουραστώ να σας λέω πόσο σημαντικό είναι για όλους μας και φυσικά για τον σύλλογο η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα. Είναι χρέος μας το Champions League από την στιγμή που χάθηκε το πρωτάθλημα. Θέλω να είμαστε μια γροθιά, ενωμένοι για τον στόχο μας».

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, αφού η συνέχεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη με συνεχείς αγώνες ανά 3-4 μέρες. «Δουλέψαμε σε έντονους ρυθμούς όλη την εβδομάδα. Για αυτό σας δίνω δύο μέρες ρεπό, για να ξεκουραστείτε ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται. Θέλω να προσέχετε τι θα κάνετε γιατί μέχρι το τέλος δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για ξεκούραση», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x