Ισπανία

Το «σπάει» κι αυτό ο Κασίγιας…

Τον Σεπτέμβριο του 1999, αμούστακο -και άγνωστο, μεταξύ… πασίγνωστων- παιδάκι ακόμα, ο 18χρονος Ίκερ Κασίγιας κάνει το ντεμπούτο του στην Primera Division με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Δώδεκα χρόνια μετά, ο 29χρονος, πλέον, Ισπανός πορτιέρο ετοιμάζεται να «σπάσει» άλλο ένα ρεκόρ, καθώς στο ματς με τη Σεβίλλη (στις 23:00) γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης σε συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Τον Σεπτέμβριο του 1999, αμούστακο -και άγνωστο, μεταξύ… πασίγνωστων- παιδάκι ακόμα, ο 18χρονος Ίκερ Κασίγιας κάνει το ντεμπούτο του στην Primera Division με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δώδεκα χρόνια μετά, ο 29χρονος, πλέον, Ισπανός πορτιέρο ετοιμάζεται να «σπάσει» άλλο ένα ρεκόρ, καθώς στο ματς με τη Σεβίλλη (στις 23:00) γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης σε συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Ο Κασίγιας θα φτάσει τις 419 -με τη φανέλα των Μαδριλένων- και αφού θα… εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του Σέρχιο Γκαρθία της Λεβάντε, στο «Σάντσεθ Πιχθουάν» θα γίνει το Νο1 της σχετικής λίστας.

Επόμενος μεγάλος και εφικτός στόχος για τον Κασίγιας;

Οι 550 συμμετοχές του Ραούλ και από εκεί και πέρα, οι 622 του πρώτου όλων των εποχών στην κατηγορία, Αντονι Θουμπιθαρέτα.

Δεδομένου ότι στις 20 Μαΐου κλείνει τα 30 του χρόνια, με «γεμάτες» χρονιές μπορεί να γίνει αυτός ο πρώτος των πρώτων όλων των εποχών!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x