Stoiximan Super League

Βλέπουν… αστεράκια!

Στο μπάσκετ ισχύει ο νόμος του Ζοτς και των παικτών του, στην Τούμπα όμως δεν χωράνε… μαγκιές! Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στα πλέι οφ, επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στην καυτή του έδρα, τον έπιασε στη βαθμολογία και βλέπει με... άλλο μάτι τα αστεράκια του Champions League! Αθανασιάδης (57') και Ελ Ζαρ (75') οι σκόρερ του «Δικέφαλου του Βορρά». Μείωσαν με τον Σισέ (79') οι «πράσινοι».

Στο μπάσκετ ισχύει ο νόμος του Ζοτς και των παικτών του, στην Τούμπα όμως δεν χωράνε… μαγκιές!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στα πλέι οφ, επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στην καυτή του έδρα, τον έπιασε στη βαθμολογία και βλέπει με... άλλο μάτι τα αστεράκια του Champions League!

Αθανασιάδης (57') και Ελ Ζαρ (75') οι σκόρερ του «Δικέφαλου του Βορρά».

Μείωσαν με τον Σισέ (79') οι «πράσινοι».

Η βαθμολογία:

2. ΑΕΚ 4
3. ΠΑΟΚ 3
4. Παναθηναϊκός 3
5. Ολυμπιακός Βόλου 0

Το πρόγραμμα:

1η Αγ.: Κυριακή 8/5

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1
(57’ Αθανασιάδης, 75’ Ελ Ζαρ - 79’ Σισέ)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 1-0
(38' Λεονάρντο)



Ούτε μία ευκαιρία της προκοπής δεν δημιουργήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή, τον Παναθηναϊκό να μοιάζει πιο σίγουρος στις κινήσεις του και τους δύο, να μοιράζονται τις λίγες είναι αλήθεια επιθετικές προσπάθειες που δημιουργήθηκαν. Κανένας πάντως δεν έδειχνε να έχει φρεσκάδα, ή έστω να έχει επωφεληθεί στο ελάχιστο από τη μίνι διακοπή μέχρι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με τρεις πανομοιότυπες τελικές, με τον Σισέ να βρίσκει πεδίο δράσης, να σουτάρει, χωρίς ωστόσο να απειλεί επί της ουσίας την εστία του Χαλκιά. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι -στην αρχή τουλάχιστον- επιχειρούσαν από δεξιά, από την πλευρά του Ιωαννίδη που είχε εμφανές πρόβλημα στην αντιμετώπιση των αντιπάλων του, αλλά δεν είδαν αποτέλεσμα. Η πιο καλή στιγμή του «Δικέφαλου του Βορρά» ήταν ένα δυνατό διαγώνιο σουτ του Τσιρίλο, το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Τζόρβα που έσωσε και κράτησε το μηδέν.

Οι καιρικές συνθήκες (βροχή και δυνατός αέρας) αποτέλεσαν μια επιπλέον δικαιολογία για το κακό θέαμα. Φαινόταν πως όποιος σκόραρε πρώτος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έπαιρνε και το ματς στο τέλος. Αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια κινήθηκε από δεξιά, σέντραρε στην περιοχή, ο Βύντρα δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Αθανασιάδης με άψογο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από τα πόδια του Πορτογάλου ξεκίνησε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Ελ Ζαρ, ο Μαροκινός ξεχύθηκε στην επίθεση, πλάσαρε τον Τζόρβα και πέτυχε το 2-0. Αν μάλιστα ο Μουσλίμοβιτς δεν έχανε τα άχαστα, το γκολ του Σισέ με το οποίο ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1 θα άγχωνε λιγότερο τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ετό (70' λ. τ. Σνάουτσνερ), Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (74' Ελ Ζαρ), Αθανασιάδης (83' Μουσλίμοβιτς).

Στον πάγκο έμειναν οι: Κρέσιτς, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσουκαλάς.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο (66' Καραγκούνης), Μαρίνος (55' Γκοβού), Νίνης (76' Πετρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Στον πάγκο έμειναν οι: Κοτσώλης, Λουίς Γκαρσία, Μαχλελής, Κλέιτον.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Γούκος (Ηπείρου)
Γήπεδο: Τούμπα




Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x