Θανάσης Ράλλης

Απάντηση σε ένα ερώτημα που δεν τέθηκε ποτέ

Σήμερα στο Heartbreak Hotel: Ποτέ δεν μου άρεσαν τα διλλήματα. Κάθε φορά που μου παρουσιάζονται δύο επιλογές ως μοναδικές, ψάχνω να βρω μία τρίτη. Μία τρίτη που όχι απαραίτητα θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες δύο, άλλα θα είναι η διέξοδος στα διλήματα, που πάντα μου μοιάζει σωτήρια.


Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Ποτέ δεν μου άρεσαν τα διλήμματα. Κάθε φορά που μου παρουσιάζονται δύο επιλογές ως μοναδικές, ψάχνω να βρω μία τρίτη. Μία τρίτη που όχι απαραίτητα θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες δύο, άλλα θα είναι η διέξοδος στα διλήμματα, που πάντα μου μοιάζει σωτήρια.

Γκάλης ή Διαμαντίδης λοιπόν; Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη θα απαντήσω Βασίλης Λυπηρίδης. Και δεν χρειάζεται να αιτιολογήσω τη γνώμη μου. Γιατί δηλαδή πρέπει να έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο με την ομάδα του; Ούτε ο Γκάλης είχε κατακτήσει. Είχε όμως ωραίο μαλλί όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα και έμενε αρκετή ώρα στον αέρα. Είναι αυτά αρκετά;

Η προσπάθεια εμφύτευσης στο μυαλό αυτών που διαβάζουν ή ακούνε ή βλέπουν, μιας απάντησης σε ένα ερώτημα που δεν τέθηκε ποτέ, με βρίσκει παγερά αδιάφορο και λιγάκι σκεπτικό, είναι η αλήθεια, όσον αφορά στην αρχική πρόθεση του φερόμενου ως εμφυτευτή.

Μια τρίτη επιλογή λοιπόν. Μια επιλογή που θα προσπαθήσει να καταρρίψει το αρχικό δίλημμα. Βασίλης Λυπιρίδης φίλοι μου. Βασίλης Λυπιρίδης.

Πες το με δικά σου λόγια

Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα που μου προκαλούν οι συνεντεύξεις Τύπου, ειδικά αυτές που παρουσιάζουν οικονομικά πεπραγμένα και απολογισμούς. Πάντα μου άρεσαν οι άνθρωποι που μιλούσαν μόνο όταν είχαν κάτι να πουν. Αυτοί που ανοίγουν το στόμα τους για να πουν κάτι που έχει αξία και βάζει καινούργια βάση στη συζήτηση ή ακόμα καλύτερα θα ανοίξει μία καινούργια.

Η συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Αδαμίδη ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό και δεν είναι η πρώτη φορά που μετανιώνω για μιάμιση ώρα που διέθεσα σε κάτι και μετά χτυπάω το κεφάλι μου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε έναν σχολιασμό ενός διαχειριστικού ελέγχου που δημοσιεύτηκε πριν από αρκετούς μήνες και τότε είχε προαναγγελθεί ότι δεν θα σχολιαστεί. Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα;

Επίσης μάθαμε ότι οι μεγαλομέτοχοι δεν θα βάζουν πλέον λεφτά γιατί σε λίγα χρόνια δεν θα βάζουν ούτε οι μεγαλομέτοχοι των άλλων ομάδων. Αν μπορώ να χαρακτηρίσω αυτή τη σκέψη κάπως, θα την χαρακτήριζα πρωτοποριακή και μετά θα έπαιρνα φόρα και θα έπεφτα από ένα σκαμπό ενός μέτρου στο πάτωμα με το κεφάλι. Η πτώση δεν θα μου προκαλούσε μεγάλη ζημιά, αλλά τουλάχιστον θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ηλίθιο γιατί πήδηξα από ένα σκαμπό ενός μέτρου με το κεφάλι στο πάτωμα.

Δεν υπάρχει όμως ανησυχία γιατί την προσπάθεια θα την στηρίξει το σχέδιο των supporters. Ποιο είναι αυτό το σχέδιο; Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Άρα γιατί με λίγα λόγια να κάνουμε τη συνέντευξη Τύπου και δεν περιμέναμε να έχουμε κάτι συνολικό για να παρουσιάσουμε; Και αν η ΑΕΚ δεν είχε πάρει το κύπελλο θα γινόταν τελικά αυτή η μάζωξη;

Να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν με πολύ ενδιαφέρει και ο αρχικός μου εκνευρισμός μετά την συνέντευξη μετατράπηκε σε αφόρητη πλήξη.

Θα προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο

Να βλέπω ας πούμε Game Of Thrones. Τη σειρά που είναι βασισμένη στο βιβλίο του George R.R. Martin. Να τη δείτε.

Και κάπου εδώ αντίο.

Follow ThanRallis on Twitter



Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x