Γενικά

Άρωμα… Ελλάδας στο ντέρμπι της Βιέννης!

Τώρα, ή αποτελέσαμε (κακό) παράδειγμα, ή, απλά, συμβαίνουν κι αλλού… Όπως και να 'χει, τα όσα έγιναν στο ντέρμπι -μίσους- της Βιέννης, ανάμεσα σε Ραπίντ και Αούστρια, θυμίζουν έντονα κάτι από… Ελλάδα! Οπαδοί της πρώτης έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο του «Γκέρχαρντ Χάναπι» μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της μισητής τους αντιπάλου, έδιωξαν τους παίκτες και το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά! Δείτε σχετικό video!

Τώρα, ή αποτελέσαμε (κακό) παράδειγμα, ή, απλά, συμβαίνουν κι αλλού…

Όπως και να 'χει, τα όσα έγιναν στο ντέρμπι -μίσους- της Βιέννης, ανάμεσα σε Ραπίντ και Αούστρια, θυμίζουν έντονα κάτι από… Ελλάδα!

Οπαδοί της πρώτης έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο του «Γκέρχαρντ Χάναπι» μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της μισητής τους αντιπάλου, έδιωξαν τους παίκτες και το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά!

Η Ραπίντ Βιέννης έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου εδώ και καιρό, σε αντίθεση με την Αούστρια, η οποία, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στο αυστριακό πρωτάθλημα, παραμένει στο… κυνήγι του!

Οπότε, λογικό ήταν η Ραπίντ να θέλει να της… κόψει τη φόρα.

Ωστόσο, με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, το σκορ ήταν, ήδη, 2-0 για τους φιλοξενούμενους(!) και οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο…



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x