Ελλάδα

Σούμποτιτς: «Το μυαλό μας είναι στον επόμενο αντίπαλο»

Μία καλή εμφάνιση περιμένει από τους παίκτες του ο Λευτέρης Σούμποτιτς, στον τρίτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο «Πίξι» τόνισε πως οι «κίτρινοι» ασχολούνται ήδη με τον επόμενο αντίπαλο, που –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Μία καλή εμφάνιση περιμένει από τους παίκτες του ο Λευτέρης Σούμποτιτς, στον τρίτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο «Πίξι» τόνισε πως οι «κίτρινοι» ασχολούνται ήδη με τον επόμενο αντίπαλο, που –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι ο ΠΑΟΚ.

«Όπως ανέφερα και μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης το μυαλό μας πλέον είναι στον επόμενο αντίπαλο. Φυσικά έχουμε ακόμα έναν αγώνα αύριο στην Αθήνα και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλά στοιχεία ενόψει της συνέχειας. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας ώστε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στην τελική φάση. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά θα τα καλύψουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτό που θέλω να δω από τους παίκτες μου στο αυριανό παιχνίδι είναι να δείξουν την ίδια ενέργεια και πάθος με χθες», δήλωσε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

Ως μία καλή προετοιμασία ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ, βλέπει την αναμέτρηση ο Μιχάλης Τσαϊρέλης: «Το ζητούμενο για εμάς στο αυριανό παιχνίδι είναι να παίξουμε με την ίδια διάθεση που αγωνιστήκαμε χθες. Από εκεί και πέρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προετοιμαστούμε σωστά για την τελική φάση όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Για ακόμη μια φορά ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς και είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε χωρίς βασικούς μας παίκτες. Παρόλα αυτά θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x