Ευγενία Κουντούρη

Καλύτερος του Φουστέρ

Ο Ιβάν Μαρκάνο αποτελεί επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και μπορεί να πρόκειται για μία περίπτωση που μοιάζει με αυτή του Φουστέρ, αλλά είναι ακόμα πιο «σίγουρη» από ότι ήταν αυτή του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Εαν η επιλογή Φουστέρ αποδείχθηκε πολύ καλή, η επιλογή Μαρκάνο αναμένεται να αποδειχθεί εξαιρετική.

Ο Ιβάν Μαρκάνο αποτελεί επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και μπορεί να πρόκειται για μία περίπτωση που μοιάζει με αυτή του Φουστέρ, αλλά είναι ακόμα πιο «σίγουρη» από ότι ήταν αυτή του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Εαν η επιλογή Φουστέρ αποδείχθηκε πολύ καλή, η επιλογή Μαρκάνο αναμένεται να αποδειχθεί εξαιρετική. Μπορεί να μην σημειώσει 11 γκολ, αφού αγωνίζεται ως στόπερ και αριστερό μπακ, αλλά με 100 συμμετοχές σε 4 χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αν μη τι άλλο έχει αποκτήσει μία αξιόλογη εμπειρία αν και είναι μόλις 24 ετών. Ο Φουστέρ ήρθε στον Ολυμπιακό στα 29 και έχοντας μόνο μία σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το «στοίχημα» βγήκε και ο παίκτης πρόσφερε, όπως άλλωστε πίστευε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως πιστεύει και στον Μαρκάνο τον οποίο άλλωστε ζήτησε να αποκτηθεί.

Υπάρχει βέβαια και ένα «αρνητικό» στην συγκεκριμένη μεταγραφή και αυτό φυσικά είναι πως η συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με την Βιγιαρεάλ είναι δανεισμός μόνο για έναν χρόνο και χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς. Η ισπανική ομάδα ήθελε να μπει μία εξαιρετικά υψηλή ρήτρα για την εξαγορά του παίκτη, κάτι που ο Ολυμπιακός δεν δεχόταν. Το ότι δεν υπάρχει οψιόν αγοράς είναι σαφώς αρνητικό για την περίπτωση που ο 24χρονος αμυντικός «βγάλει μάτια» στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός μείνει ικανοποιημένος από την προσφορά του δεν θα μπορέσει βέβαια να διαπραγματευτεί την απόκτηση του το επόμενο καλοκαίρι. Αλλωστε μέχρι τότε είναι άγνωστο και τι θα έχει γίνει με το ζήτημα του Ερνέστο Βλαβέρδε, αφού ο Ισπανός προπονητής και ο Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει μόνο για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x