Κώστας Μιαούλης

Ο Μπέλεκ, ο Δέλλας και βεβαιότητα για την 30η του μήνα

Πρώτη μέρα της εβδομάδας σήμερα και υπάρχει αρκετό ρεπορτάζ. Για την περίπτωση του Μπέλεκ, η κατάσταση πηγαίνει προς θετικό φινάλε -αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά και η Γρανάδα κάνει ακόμα πιο στενό μαρκάρισμα στην Ουντινέζε, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να τον στείλουν προς Ισπανία μεριά. Η «Ένωση» φέρεται να έχει στείλει υπογεγραμμένο το χαρτί της συμφωνίας, δίχως μάλιστα τον όρο πως ο παίκτης πρέπει να αγωνιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.

Πρώτη μέρα της εβδομάδας σήμερα και υπάρχει αρκετό ρεπορτάζ.

Για την περίπτωση του Μπέλεκ, η κατάσταση πηγαίνει προς θετικό φινάλε -αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά και η Γρανάδα κάνει ακόμα πιο στενό μαρκάρισμα στην Ουντινέζε, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να τον στείλουν προς Ισπανία μεριά.

Η «Ένωση» φέρεται να έχει στείλει υπογεγραμμένο το χαρτί της συμφωνίας, δίχως μάλιστα τον όρο πως ο παίκτης πρέπει να αγωνιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.

Ο παίκτης θ’ αμειφθεί ανάλογα με το πόσο θα παίξει. Αν την Τετάρτη πέσουν οι προκαταβολές, τότε λογικά -κι εφόσον δεν μεσολαβήσει κάτι θεαματικό από την Γρανάδα- οι Ιταλοί θα στείλουν το χαρτί της συμφωνίας, υπογεγραμμένο.

Γράφει ο Κώστας Μιαούλης

Για τον Τραϊανό Δέλλα, αυτό που σίγουρα υπάρχει είναι ένα ενδιαφέρον, το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνεται πως έχει μεταφραστεί σε κάποια πρόταση. Αυτό που μπορώ να γνωρίζω είναι πως οικογενειακό εμπόδιο δεν προκύπτει. Έχει γίνει μια ξεκάθαρη κουβέντα από την αρχή πως, αν υπήρχε κάποια θεαματική -οικονομικά- προσφορά για τον Τραϊανό, τότε θα την δεχόταν -σε αντίθετη περίπτωση θα παρέμενε στην «Ένωση».

Πάντως, για την ώρα ενδιαφέρον υπάρχει από τα Η.Α.Ε. αλλά όχι μια χειροπιαστή προσφορά. Δεν αποκλείεται όμως τις επόμενες ώρες να υπάρξει. Σύμφωνα με μια φήμη, δεν αποκλείεται, μάλιστα, Δέλλας και Μπλάνκο να καταλήξουν στον ίδιο σύλλογο. Αυτή την ώρα, πάντως, για την παραμονή του «Κολοσσού» νομίζω πως τα πάντα εξαρτώνται από το αν θα έρθει μια γενναία πρόταση.

Ο Γκρέταρσον βρίσκεται στη Δανία για Χέλγκασον και Μπιάρνασον. Η περίπτωση του πρώτου πιο απλή, η δεύτερη πιο δύσκολη.

Για την 30η Ιουνίου υπάρχει πλέον βεβαιότητα στην ΠΑΕ πως τα χρήματα για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, θα έχουν μαζευτεί. Κάποια λεφτά που έχει να πάρει ακόμα η «Ένωση» είναι (ορισμένα) από τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά και από την εταιρεία αθλητικών ειδών που ντύνει την ΑΕΚ. Υπάρχουν και τα διαρκείας που σίγουρα δίνουν μια τόνωση αυτή την ώρα στο ταμείο και υπάρχει η βεβαιότητα πως όσα θα λείπουν, θα συμπληρωθούν από τους μετόχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x