Stoiximan Super League

Σερένο ο αντί-Μπουμσόνγκ

Και το όνομα αυτού, Ενρίκε Σερένο Φονσέκα. Ο αμυντικός της Πόρτο είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναπληρώσει το κενό του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τη Sportday, μετά την αναμενόμενη πώληση του Γάλλου αμυντικού. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ είναι ο εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα και είναι πιθανό να αποκτηθεί είτε ως ελεύθερος, είτε έναντι ενός μικρού χρηματικού ποσού. Έρχεται για να φύγει οριστικά ο Γκοβού. Κρίσιμο διήμερο για Σισέ.

Και το όνομα αυτού, Ενρίκε Σερένο Φονσέκα. Ο αμυντικός της Πόρτο είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναπληρώσει το κενό του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τη Sportday, μετά την αναμενόμενη πώληση του Γάλλου αμυντικού. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ είναι ο εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα και είναι πιθανό να αποκτηθεί είτε ως ελεύθερος, είτε έναντι ενός μικρού χρηματικού ποσού.

Ο Σερένο δεν υπολογίζεται από τους «δράκους» για την επόμενη σεζόν και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα είναι διατεθειμένοι να τον αποδεσμεύσουν, αφού είναι ένας παίκτης που τον απέκτησαν ως ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι. Για το λόγο αυτόν, κιόλας, οι «πράσινοι» διαψεύδουν οποιαδήποτε επαφή, αφού δεν θέλουν να καταβάλουν χρηματικό αντίτιμο στους νταμπλούχους Πορτογαλίας. Ο Φερέιρα είχε επικοινωνία με τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2014, λέγοντάς του πως «μόνο αν μείνεις ελεύθερος θα σε πάρουμε». Οι απαιτήσεις του συμπατριώτη του φτάνουν μέχρι τις 400.000 ευρώ.

Έρχεται για να αποχαιρετήσει ο Γκοβού

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Σίντνεϊ Γκοβού για να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος μέσος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και θα αποδεσμευθεί, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο, πιθανότατα της πατρίδας του, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από την Εβιάν και την Οσέρ.

Κρίσιμο διήμερο για Σισέ

Με ανυπομονησία περιμένουν την απόφαση του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα. Οι Ρωμαίοι προσφέρουν στον Γάλλο στράικερ 1.7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν κάποια μπόνους, με τον 30χρονο στράικερ να ζητά 2 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή παίρνει και ο Μίροσλαβ Κλόζε. Στο κόλπο έχει μπει εσχάτως και η Έβερτον που έχει «σύμμαχο» τη Τζουντ Σισέ, η οποία προτιμά την Αγγλία. Ο μάνατζερ του αρχηγού του «τριφυλλιού», Φιλίπ Πιολά, μετέφερε στους Ιταλούς: «Θα μελετήσουμε την πρόταση και θα σας απαντήσουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αγγλία, θα μιλήσω και με την ομάδα εκείνη και μετά θα σας απαντήσω».

Από την πλευρά του Σισέ μάλιστα, φέρεται να μεταφέρθηκε στη Λάτσιο ότι: «Αν θέλετε, προκειμένου ο παίκτης να πάρει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως, καλύψτε τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό και δώστε λιγότερα». Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, με το πιθανότερο σενάριο να λέει για συμφωνία και τον Παναθηναϊκό να παίρνει ένα ποσό γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Nίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x