Κώστας Μιαούλης

Αν δεν δεχτεί και τώρα…

Aυτή τη στιγμή, αν ρωτήσεις οποιονδήποτε γι’ αυτή την πρόταση που γίνεται σε έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή, θα τη χαρακτηρίσει τουλάχιστον γενναία -για να μην πω κάτι περισσότερο. Για τα δεδομένα της «Ένωσης» τούτη τη στιγμή είναι παραλογισμός, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα δεν έχει δείξει πως μπορεί να αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα της «Ένωσης» -αν και ευκαιρίες έχει πάρει άπειρες εδώ και 1,5 χρόνο.

Aυτή τη στιγμή, αν ρωτήσεις οποιονδήποτε γι’ αυτή την πρόταση που γίνεται σε έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή, θα τη χαρακτηρίσει τουλάχιστον γενναία -για να μην πω κάτι περισσότερο.

Για τα δεδομένα της «Ένωσης» τούτη τη στιγμή είναι παραλογισμός, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα δεν έχει δείξει πως μπορεί να αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα της «Ένωσης» -αν και ευκαιρίες έχει πάρει άπειρες εδώ και 1,5 χρόνο.

Όμως για την ΑΕΚ μετράει και η άποψη του κόσμου, οπότε κάνει την κίνηση της. Αν αρνηθεί ή αν δεν απαντήσει μέχρι την Δευτέρα, τότε κανείς, μα κανείς δεν θα πρέπει ξανά ν’ αναφερθεί στην περίπτωση του. Ο Παπασταθόπουλος -αναλογικά- ήταν πέντε σκάλες ανώτερος όταν έφυγε για την Ιταλία.

Για τον Ρούνιε νομίζω πως αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση και θεωρώ πως απ’ όσες έχω ακούσει είναι η πλέον ενδεδειγμένη. Η άμυνα χρειάζεται έναν πορτιέρο με εμπειρία, έναν πορτιέρο που θα μπορεί να κατευθύνει και την άμυνα του και θα έχει καλή συνεννόηση μαζί της. Από την Ελλάδα καμία προοπτική δεν με ενθουσίαζε ιδιαίτερα, ενώ και για τον Χίλντεμπραντ (που κάποτε αποτελούσε μεγάλη ελπίδα για τους Γερμανούς, αλλά δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη) είχα ζωηρές αμφιβολίες.

Όσο για τον Μπαχά, η παραμονή του είμαι βέβαιος ότι δεν προκαλεί ρίγη… συγκίνησης σε κανέναν. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Ευελπιστώ πως με προετοιμασία και την απώλεια των κιλών, μπορεί να δείξει πράγματα και ελπίζω να είναι πραγματικά διαφορετικός, αν τελικά παραμείνει.

Κάτι τελευταίο -μιας και τις ημέρες που περνάμε κάποια πράγματα καλό είναι να επισημαίνονται. Η διοίκηση της ΑΕΚ, πριν καν τελειώσουν τα πλέι-οφ, έδωσε μια σαφή και πραγματική εικόνα προς τον κόσμο της. Ο κόσμος δεν ξετρελαίνεται να πάει να πάρει διαρκείας -το αντίθετο μάλιστα- αλλά τουλάχιστον η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν κορόιδεψε κανέναν. Μάλιστα για την υπόθεση του Μανωλά ξεκαθάρισε πως, αν δεν απαντήσει ως τη Δευτέρα, θα ψάξει πρόταση να τον πουλήσει. Όπως, κατ’ εμέ θα έπρεπε να έχει κάνει από την αρχή…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x